Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Activare Webasto Audi A8 si Audi Q7

450 Lei

Audi A8 si Q7 sunt dotat din fabrica cu webasto dar se foloseste doar la incalzirea motorului cand temperatura exterioara este sub 5 grade celsius.

Din soft se poate activa optiunea ca si instalatia climatronic sa foloseasca webasto pentru incalzirea habitaclului.

Astfel se poate programa ora la care sa porneasca instalatia de incalzire (webasto) si aceasta incalzeste/dezgheata masina. Webasto NU porneste motorul masinii, ci doar un incalzitor auxiliar care consuma 1 litru motorina /ora care incalzeste antigelul din instalatie.

La ora programata porneste automat si instalatia climatronic care va folosi caldura astfel degajata pentru a incalzi masina si dezgheta geamurile.

Din meniul masinii se vor putea astfel programa 3 timere diferite de pornire/oprire si intervalul de functionare care poate fi 15/30/45 de minute.

In zilele reci, se programeaza timer-ul pentru a doua zi dimineata cu 15 minute inainte de a pleca de acasa. Cand veti deschide masina aceasta va fi deja calda.

Webasto protejeaza si motorul intrucat acesta nu va mai rula la temperaturi scazute deoarece apa in instalatie va fi deja la 60-90 grade celsius cand se porneste motorul.

Activarea se face prin resoftarea modului climatronic.

Operatia este software, reversibila si dureaza 15 minute.

In acest fel aveti pe masina o optiune care costa 1500 euro in fabrica sau 600 euro de activat in reteaua autorizata Audi.

Functioneaza pe orice Q7 dupa 2006 cu instalatie climatronic in minim 2 zone.

Este valabil si pentru A8 cu motoar tdi fabricat dupa 08/2006.

Stare produs
Nou / Fără factură / Fără garanție
Data actualizării anunțului: 03 Mar 2021, 05:03
101
vizualizări