Adaugă anunț

Vand si Montez Incalzire Scaune Carbon In Toata Tara Cel Mai Bun Pret!

90 Lei

OFERTA DE SEZON!!! KIT INCALZIRE IN SCAUNE AUTO CU MONTAJ CALIFICAT IN MAJORITATEA ORASELOR DIN TARA LA CEL MAI BUN PRET! TEHNOLOGIE CARBON!

Kiturile de incalzire din carbon permit transformarea usoara a scaunelor normale in scaune cu incalzire. Grosimea redusa a elementelor de incalzire permite o instalare nedetectabila iar constructia din carbon va usura instalarea acestora pe orice scaune.

Încălzirile din carbon sunt subțiri, moi, fibrele din carbon asigura flexibilitate și rezistență, nu deformează tapițeria originală a scaunului.

Incalzirile din carbon sunt net superioare tuturor celorlalte tipuri de incalziri datorita mai multor caracteristici: putere de incalzire, viteza de incalzire, flexbilitate si rezistenta mecanica, fiabilitate, posibilitatea perforarii, taierii elementelor.

Incalzirile din carbon vin complet echipate si contin: cate doua elemente de incalzire pentru fiecare scaun, cablajele necesare, cate un buton de incalzire pentru fiecare scaun.

Prezenta termostatului la kiturile cu 5 pozitii de incalzire ajuta la o reglare cat mai corecta a temperaturii si pastrarea acestora.

Ce aduce in plus incalzirea din carbon fata de celelalte tipuri?

Carbonul este prezent in interiorul elementelor de incalzire sub forma unei plase(gen >). Acest aranjament face posibila uniformizarea incalzirii, cresterea puterii de incalzire pe element si deasemenea a vitezei de incalzire, asigura flexibilitatea elementelor si rezistenta lor in timp si permite taierea , intreruprea sau perforarea elementelor fara a afecta functionarea acestora. Kiturile normale de incalzire au un element in forma de spirala ce nu permite uniformizarea incalzirii, este predispus la defectare in cazul celei mai mici taieri, ruperi etc, si are o putere net inferioara celor din carbon.

-Elemente de inalzire au dimensiunea de 46X23 cm. Fiecare kit contine cate doua elemente pt fiecare scaun(sezut si spatar).

-Ce tipuri de butoane au incalzirile?
-Incalzirile au doua tipuri de butoane: rotund cu doua pozitii (HI - OFF- LOW) sau potentiometru cu iluminare cu 5 trepte forma dreptunghiulara.

- ,,Cum se instaleaza incalzirile?''
- Elemetele de incalzire se introduc in scaun intre tapiterie si buretele scaunului. Firele sunt conectate la plus contact iar butonul fixat unde se doreste. Instalarea este foarte simpla.

-,,Tapiteria masinii e prinsa cu clipsuri de scaunul masinii, o sa mai stea la fel de bine dupa ce pun incalzirile?''
-Da, kiturile din carbon pot fi perforate si permit reatasarea tapiteriei de cadrul scaunul la fel ca la inceput.

-,,Cat de sigure sunt incalzirile?''
-Incalzirile sunt foarte sigure, ajungand la acealsi nivel de siguranta ca cele OEM.

* OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRACOST CU PERSONAL CALIFICAT IN BUCURESTI, ALBA-IULIA, ARAD, BRASOV, BAIA-MARE, BISTRITA, BRAILA, BOTOSANI, BACAU, CONSTANTA, CRAIOVA, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCSANI, GALATI, IASI, LUGOJ, ORADEA, PITESTI, PIATRA-NEAMT, PETROSANI, RESITA, RM VALCEA, ODORHEIU-SECUIESC, TARGOVISTE, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU-JIU, TARGU-MURES, TULCEA, VASLUI.

Manopera se poate stabili in functie de marca si tipul de tapiterie al masinii!

* Exemplu:

Cost manopera Dacia Logan 90 lei/scaun (Bucuresti)
Cost manopera Bmw Vw Passat 125 lei/scaun (Bucuresti)

* NOTA !

Nu efectuam lucrari de manopera pentru cu echipamente din alte surse!

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Dacia Logan
Opel Astra G
Opel Astra H
Opel Insignia
Skoda Octavia
Skoda Superb
VW Golf 5
VW Passat B5
VW Passat B6
VW Touareg
Data actualizării anunțului: 31 Mar 2021, 20:11
5962
vizualizări