Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Husa Incalzire Scaun Universala Auto sau de Birou 5 Moduri de Masaj 3 Nivele de Intensitate 3 Viteze

149 Lei

Husa Incalzire Scaun Universala Auto sau de Birou 5 Moduri de Masaj 3 Nivele de Intensitate 3 Viteze variabile Functie Independeta de caldura


Husa pentru Scaun Auto sau de Birou, Fabricat din Poliester si Burete, Design Ergonomic, 5 Moduri de Masaj, 3 Nivele de Intensitate, 3 Viteze variabile, Functie Independeta de caldura. Alimentare 12/230V.

   

Pentru multi dintre noi zilele friguroase sunt o problema la pornirea masinii. Pe langa volanul si schimbatorul reci, mai sunt si scaunele inghetate. Nu de putine ori, pana ajungem la destinatie nici macar nu reusim sa incalzim masina. Din aceste motive am inceput sa folosim si sa comercializam husa scaun electrica.



Husa incalzire scaun auto poate fi folosita in orice autovehicul. O puteti folosi atat pe locurile din fata cat si pe locurile din spate unde. Aceasta poate fi folosita chiar si pe scaunul de acasa sau de la birou.


 

In Romania zilele friguroase incep din septembrie  si cateodata ajung pana in aprilie. Aceasta va poate fi utila pana la 8 luni pe an.


 

Este foarte usor de montat si folosit. In numai 3 pasi aveti deja caldura pe scaun.


Se prinde pe scaun

Se alimenteaza la bricheta

Se utilizeaza din telecomanda.

Husa de scaun auto sau birou va ofera un masaj relaxant bazat pe o tehnica japoneza care canalizeaza energia vitala prin presiunea in anumite puncte ale corpului. Acest dispozitiv de masaj termal este perfect pentru a relaxa musculatura si a obtine o senzatie placuta de bunastare. Actioneaza in mod eficient in urmatoarele zone: gat, spate, talie si coapse. Multumita designului sau, va permite sa va bucurati de un masaj relaxant si revitalizant in masina, la birou sau acasa.


Marimea compacta si usurinta de utilizare determina utilizarea acestei huse in masina sau pe orice tip de scaun. Acum poti beneficia de masaj chiar si pe sezlong in gradina. Husa a fost echipata cu benzi elastice pentru a se fixa pe orice scaun. Se pot seta cinci programe de masaj iar in acelsi timp se poate seta si intensitatea masajului. In plus, husa beneficiaza si de o functie suplimentara si anume de incalzire. Aceasta functie permite un masaj si mai eficient, imbunatateste circulatia, fiind o placere mai ales in zilele reci de toamna sau iarna.



                          Caracteristici Produs:


Fabricat din poliester si burete.

Confortabil, moale si pufos.

Design ergonomic.

5 moduri de masaj.

3 nivele de intensitate.

3 viteze: mica, medie si mare.

Functie independenta de caldura.

Telecomanda cu cablu.


                          Specificatii Tehnice:


- Putere 7 W.


- Voltaj 12 V.


- Adaptor de Retea Electrica la 230V


- Adaptor de Masina la bricheta 12V


- Dimensiuni: 490 x 110 x 340 mm.


- Culoare: Negru. 


- Cod: JB-100B


Puteti comanda produsul in deplina siguranta on line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii produsului cu verificare colet.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Dacia Duster
Dacia Logan
Dacia Sandero
Opel Astra J
Opel Corsa D
Opel Insignia A
Skoda Octavia
VW Golf 5
VW Passat B6
VW Passat B7
Data actualizării anunțului: 20 Aug 2023, 16:01
294
vizualizări