Husa Portbagaj Pentru Marfa / Animale 184X103X33CM Amio 03569

125 Lei


Husa Portbagaj Pentru Marfa / Animale 184X103X33CM Amio 03569



Descriere:
Datorită acestuia, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la murdărie, umiditate, păr sau alte murdărie nedorite din portbagajul mașinii dvs. Animalele călătoresc în siguranță și confortabil.
Instalarea covorașului este simplă și rapidă, iar curățarea nu necesită mult efort. Aceasta este o soluție ideală pentru proprietarii de câini care doresc să călătorească cu animalele lor de companie fără a-și face griji pentru curățenie și siguranță.
Covorașul este fabricat dintr-un material durabil din nailon, ușor de curățat și rezistent la apă. În plus, este întărită cu matlasare a materialului, ceea ce îi crește durabilitatea.
Laturile detașabile ale husei sunt și ele foarte practice, deoarece protejează eficient elementele laterale ale portbagajului împotriva murdăriei. În plus, covorașul poate fi tras spre exterior pentru a proteja bara de protecție spate a mașinii tale.
Covorașul are trei straturi, inclusiv un strat impermeabil pe fund, care asigură că umezeala nu ajunge în fundul portbagajului și o suprafață anti-alunecare, datorită căreia câinele are un sprijin sigur în timpul călătoriei.
Dimensiunile sale (184cm x 103cm x 33cm) îl fac să se potrivească în majoritatea mașinilor, iar materialul din nailon este durabil și ușor de păstrat curat.
Produsul este echipat cu buzunare utile care iti permit sa depozitezi diverse accesorii si alte obiecte pe care vrei sa le iei cu tine atunci cand calatoresti.
Acest covoraș nu numai că protejează trunchiul, dar asigură și confortul și siguranța câinelui tău. Creează o suprafață stabilă pe care câinele tău poate să se întindă sau să stea confortabil, ceea ce ajută la reducerea stresului animalului tău în timpul călătoriei.
Acesta este un produs universal care se potrivește oricărui tip de mașină și este potrivit pentru câini de toate rasele. Este o soluție simplă care oferă multe beneficii și face călătoria cu câinele dvs. mult mai plăcută.


Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate, sigure pentru animale
Materialul exterior este extrem de durabil și  rezistent la apă
Este ușor să-l păstrezi curat
Foarte ușor de instalat folosind curele cu catarame
Nu există spațiu pentru ca nisipul sau noroiul să intre pe scaun
Pereții laterali vă vor proteja portbagajul împotriva deteriorării


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 03569


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Mar 2024, 05:21
6
vizualizări