Husa Scaun Cu Suport Lombar Amio CMS-05 02959

80 Lei


Husa Scaun Cu Suport Lombar Amio CMS-05 02959



Descrierea produsului:
Husa are o formă special profilată, cu relief care reflectă poziția corectă a caroseriei în raport cu scaunul. În plus, covorașul are o pernă lombară care susține partea sensibilă a spatelui în timpul utilizării
Suprapunerea scaunului auto asigură confortul călătoriei chiar și la temperaturi mai ridicate. Cu toate acestea, în anotimpurile mai reci, izolează corpul de suprafața rece a scaunului.
Culoare neagra
Dimensiuni spatar: 60 x 54 cm
Dimensiuni scaun: 50 x 54 cm
 
Usor de curatat + versatil
Covorașul nostru este realizat din materiale ușor de curățat: țesătură din poliester și burete. Dimensiunea universală îl face să se potrivească cu majoritatea mașinilor.


Practic:
Un covoraș solid și durabil pentru scaun auto este un accesoriu util care va fi cu siguranță util oricărui proprietar de mașină. Vă permite să păstrați scaunul curat și perna lombară care ajută la menținerea unei poziții corecte a corpului.


Protectia tapiteriei:
Covorașul vă permite să protejați tapițeria scaunelor auto împotriva murdăriei, ștergerii și deteriorarii. Va funcționa în special în mașinile de serviciu, mașinile închiriate sau pentru șoferii de taxi.


Cod: 02959


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 24 Apr 2024, 05:09
25
vizualizări