Husa Scaun Sezut Cu Incalzire 12V Automax 4779

50 Lei


Husa Scaun Sezut Cu Incalzire 12V Automax 4779



Descriere:
Modelat și universal potrivit pentru toate tipurile de vehicule; placa de încălzire Warm Up oferă căldură în mașină și îmbunătățește calitatea mersului. Trebuie doar să-l conectați la priză, iar perna de încălzire a scaunului oferă o căldură superbă.
Puteți atașa placa de încălzire Warm Up fără efort și ușor în mașina dvs. Placa de încălzire poate fi fixată cu bucle elastice, iar sursa de alimentare funcționează cu priza din mașină ( 12V ). Trebuie doar să-l conectați la priză, iar perna de încălzire a scaunului oferă o căldură superbă.


Instructiuni de folosire:
Instalați perna pe scaun. Fixați cu benzi elastice cu cârlige pe partea de jos a scaunului. Dacă nu există cabluri sub scaun pentru senzorii cataramei centurii de siguranță, airbag-urile laterale, nu atașați cârligele de fire, acest lucru poate cauza un scurtcircuit. Conectați ștecherul dispozitivului la priza de brichetă a rețelei de bord. Produsul va începe să se încălzească automat. Când se atinge o temperatură confortabilă, deconectați dispozitivul de la priza brichetei. Pentru a curăța pelerină, utilizați un burete moale care este ușor turtit, fără a folosi agenți de curățare agresivi; în prealabil, deconectați dispozitivul de la priza brichetei.


Cod: 4779


Producator: Automax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 22 Mar 2024, 05:00
7
vizualizări