Adaugă anunț

Inchidere Centralizata Cu Telecomanda Pni 288

95 Lei
Inchidere Centralizata Cu Telecomanda Pni 288

Descriere:
Modulul de inchidere centralizata PNI 288 elimina procedura de deschidere / inchidere a masinii cu cheia in yala, respectiv uzura in exces si defectarea prematura si iremediabila a acestora. Acesta este prevazut cu 2 telecomenzi identice, ce pot fi atasate la cele 2 chei ale masinii. Astfel, veti inchide / deschide masina din telecomanda si veti avea si o telecomanda de rezerva daca rataciti sau pierdeti setul principal de chei / telecomanda.

Modulul permite blocarea si deblocarea usilor si a portbagajului prin simpla apasare a butoanelor de pe telecomanda. Procedura este confirmata prin 2 semnale luminoase date de semnalizarile masinii.

PNI 288 dispune si de o functie de confort si anume aceeea de localizare a masinii intr-o parcare de dimensiuni mari. Astfel, la activarea functiei din telecomanda, semnalizarile vor clipi de 5 ori si va vor ajuta sa identificati mai usor autoturismul.

O alta functie de confort cu care este dotat acest modul, este cea de deschidere portbagaj din telecomanda. Astfel, fie ca aveti deschidere completa din fabrica (cu buton) sau doar deblocare, functia poate fi preluata si activata si din telecomenzile modulului de inchidere centralizata PNI 288.

Prezentare video modul de inchidere centralizata PNI 288
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 15 Iun 2021, 15:21
61
vizualizări