Adaugă anunț

INSONORIZANT AUTO STP ACCENT 6, 6 mm, 3 m2

245 Lei
INSONORIZANT AUTO STP ACCENT 6, 6 mm, 3 m2
INSONORIZANT AUTO STP ACCENT 6, 6 mm, 3 m2

STP Accent este un material autoadeziv de amortizare a vibratiilor.

Materialul este din polietilena gri, elastica, spumata uniform, cu ochiuri mici, cu structura de celule închise partial, stratul de fata fara danturi si stratul de montaj acoperit cu hârtie anti-adeziva.

Exploatare si cerinte de instalare

Cerinte de exploatare

Materialul trebuie sa fie instalat pe suprafete metalice uscate curate, inclusiv pe suprafete complexe cu o raza de îndoire de minimum 100 mm. Pentru a curata materialul, se recomanda utilizarea apei cu solutii neutre, care nu contin solventi organici si alcalini.

Pregatirea pentru instalare

În cazul în care materialul este depozitat sau transportat la o temperatura mai mica de 0 ° C, înainte de instalare, acesta trebuie mentinut la temperatura (20 ± 5) ° C timp de cel putin 24 de ore. Suprafata de montaj trebuie curatata de praf si murdarie, lipita cu solventi tehnici si tinuta pâna la uscare completa.

Instalare

Hârtia antiaderenta trebuie îndepartata. Marginea detaliului trebuie sa fie apasata pe suprafata de montaj, evitând formarea de bulelor de aer. Materialul nu trebuie instalat pe suprafete metalice murdare si corodate.

 

 

Despre insonorizare:

   

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

 

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

 

  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

 

  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului. 


Marime pachet - 3 m2
Continut - 16 folii
Dimensiune folie - 375x500mm
Grosime - 6mmProducator:STP
Cod:HRT-1691849709-8408-24
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 19 Aug 2019, 02:33
1
vizualizări