Adaugă anunț

Insonorizant auto STP HeatShield XL, 15mm, 1,08m2

235 Lei
Insonorizant auto STP HeatShield XL, 15mm, 1,08m2
Insonorizant auto STP HeatShield XL, 15mm, 1,08m2

    Insonorizantul auto STP HeatShield XL este un material universal pentru o gama larga de automobile pentru izolare termica si fonica din compartimentul motor. Sunet redus de 1,5 ori, Iarna motorul se incalzeste de 2 ori mai repede, produs ignifug. Aplicare: Compartiment motor.

STP HeatShield este un izolator de zgomot si un capac (conceput pentru pastrarea pe termen lung a caldurii motorului vehiculului si pentru reducerea zgomotului de lucru al motorului). Produsul poate fi exploatat în orice anotimp.

În sezonul de iarna (la o temperatura a mediului mai mica de 0 ° C), detaliul este instalat în spatiul inferior si acopera motorul. În sezonul de vara (la o temperatura a mediului mai mare de 0 ° C), detaliul este instalat în capota din partea laterala a motorului cu ajutorul dispozitivelor de fixare incluse.

Cerinte tehnice

Produsul este un set, care consta dintr-un element al izolatorului de zgomot al capotei si al capacului Hood Cover STP HeatShield si un set de elemente de fixare pentru capota. Elementele de fixare includ o clema de montare si un autocolant (50x50x2).

Cerintele privind compozitia detaliilor

Detaliul este o constructie multistratificata compusa din:

- Un strat de fata (material netesut). Partea convexa a detaliului este considerata stratul de fata;

- Un strat de izolare fonica si termica (spuma poliuretanica);

- Un strat din spate (parte netesuta).

Exploatare si cerinte de instalare

Detaliile vor fi instalate în spatiul inferior pentru a acoperi motorul. Datorita diferitelor tipuri de configuratie, pot fi lasate elemente de rezerva. Ele trebuie sa fie îndoite sau taiate de-a lungul cusaturilor. Detaliile pot fi usor dezmembrate si reutilizate.

Cerinte de exploatare

Detaliile trebuie exploatate la un interval de temperatura de la -45 ° C la + 150 ° C. În spatiul inferior, detaliile trebuie aranjate în functie de sezon.

Despre insonorizare:

   

    Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop. 

    Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare.  Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

 

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

 

  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”.    Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

 

  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.


Marime pachet - 1,08m2
Continut - 1 folie
Dimensiune folie - 1350x800mm
Grosime - 15mmProducator:STP
Cod:HRT-6038476673-7129-86
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 11 Mai 2019, 05:57
11
vizualizări