Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

K-tag V2.15 FW 6.070

400 Lei
   ECU Programer Tool- programator versiune master(SW2.15 /FW6.070):
Noul K-TAG este 100% compatibil cu J-Tag. Programatorul J-Tag se preteaza la pentru productii mari, dar pentru chiptuning are un pret mare. Folosind doar componentele esentiale, Alientech a fuzionat J-Tag, Motorola BDM / Nexus si liniile de comunicare Bootloader Mitsubishi / Infineon TriCore / ST într-un singur produs.
Utilizarea K-TAG este facila. Nu necesita foarte mult timp pentru a invata sa utilizati K-TAG , pentru ca toate protocoalele de comunicare functioneaza pe principii similare. Dupa ce a-ti învatat sa folositi un protocol,le veti folosi în mod natural pe toate celelalte. Alientech a optimizat softwareul pt eficientiza timpul dvs. Din acest motiv, metodele de cautare ale protocoalelor si alegerea  vehiculelor sunt detaliate si ordonate.
Spre deosebire de multe instrumente de programare ECU, cu K-TAG aveti la dispozitie numai aplicatiile de care aveti cu adevarat nevoie. Odata ce aveti hardware-ul, aveti posibilitatea sa alegeti grupul de protocoale care sunt permise si apoi începe sa lucreze. In aceasta pagina gasiti o lista completa a ECU suportata în prezent de K-TAG.
 
Important:  Se utilizeaza doar softwareul livrat odata cu programatorul, nu se poate actualiza K-tag ;incercarea de update deterioreza partea hardware si nu constitiue obiectul garantiei.
PROGRAMATORUL ESTE COMPATIBIL SI CU SOFTUL TRASDATA PRIN SWITCH FTDI!!!!
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Oct 2023, 10:25
46
vizualizări