Tester profesional Nissan Consult 3 III full chip, A+ I

890 Lei
Nissan Consult III este un sistem de generatie noua de diagnosticare pentru vehicule Nissan şi Infiniti. Este puternic, flexibil, uşor de folosit şi are capacitatea de a furniza rapid o diagnoza completa pentru autoturismele marcile Nissan şi Infiniti.
 
Fata de Consult I care functioneaza pe masini pana in anul 2000, consult III este ultima generatie a testerului,  acopera masinile noi .
 
CONSULT:Computerized On-Bord System Universal Tester.
CONSULT I introduced in 1989 - 2000
CONSULT-III is 3rd generation model.
 
 
Functiile interfetei Nissan Consult III:

1.Diagnoza si reparatie rapide prin intermediul operatiunilor automate

Selectarea tipului de CAN, precum si identificarea locatiilor defectului sunt efectuate complet automat, permitand ca diagnosticarea CAN sa fie efectuata de 17 ori mai rapid decat metoda precedenta unde era necesara utilizarea manualelor de service.Repararea ce implica reprogramarea calculatorului vehiculului poate fi finalizata de 1.5-2.5 ori mai rapid cu ajutorul noului sistem.

2.Autodiagnosticare automata

Sistemul este capabil de a efectua un diagnostic precis fara a fi nevoie de experienta tehnicienilor din reprezentanta. Eficienta este crescuta si datorita utilizarii fara fir (Bluetooth). Cu interfata de comunicare fara fir, este posibil sa se verifice starea vehiculului si din interiorul si din exteriorul autovehiculuilui.


3.Capapilitatea de a manipula mai multe defecte complexe

Instrumentul de diagnosticare este echipat cu diverse functii, inclusiv autodiagnosticarea simultana a unui intreg sistem, monitorizarea simultana a datelor provenite de la sisteme multiple, inregistrarea datelor.


4.Functia de actualizare a hartilor pentru navigatiile dotate cu hard-disc

Prin intermediul sistemului de actualizare de date de mare viteza, este posibil sa se actualizeze datele hartii in aproximativ 20 minute cu noul sistem de navigatie CARWINGS (hard-disc), echipate in toata gama Skyline precum si alte produse viitoare.

 
 
Continutul pachetului:

Unitatea Principala
Cablu USB
Alimentator
DVD Software
Cablu Nissan 14 Pini
 
 
Poza reala

 

Compatibil cu:
Lexus IS

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Nissan Skyline
Data actualizării anunțului: 21 Apr 2024, 05:51
101
vizualizări