Carpro Polyshave Microfiber Laveta Microfibra Decontaminare 30x30cm CP-PSM

140 Lei

Carpro Polyshave Microfiber Laveta Microfibra Decontaminare 30x30cm CP-PSM


Descriere:
Pentru profesioniști și entuziaști deopotrivă, Carpro Polyshave Microfiber este o metodă simplă și rapidă de îndepărtare a contaminanților de pe suprafața finisajelor auto exterioare și a sticlei. Prosopul nostru Polyshave este a treia opțiune din linia noastră Polyshave și este construit pentru a rezista mult mai mult decât argila.
Cu tehnologia noastră avansată de polimeri din cauciuc lipită la un prosop din microfibră de 12" x 12", aveți o altă opțiune excelentă de la CarPro pentru a elimina necesitatea de a detalia argila.
Decontaminarea suprafeței vopselei este esențială pentru îngrijirea corespunzătoare a autovehiculului dintr-o multitudine de motive. Doriți să eliminați toți contaminanții înainte de lustruire, astfel încât să puteți lucra pe o pânză curată, mai degrabă decât să trageți contaminanți mici pe vopsea în timpul fazei de lustruire. Îndepărtați-le mai întâi! Apoi lustruiți... Folosind oricare dintre produsele noastre Polyshave, puteți elimina contaminanții lipiți de suprafața de mai sus și puteți utiliza Iron X pentru a îndepărta tot ce se află sub suprafața vopselei!
Ani de zile, argila a fost piatra de temelie a decontaminarii vehiculelor, dar acum, cu prosoapele, tampoanele și blocurile noastre Polyshave, Iron X, TRIX și Tar X, oferim o varietate de metode pentru a elimina decontaminarea de pe suprafață. La fel ca argila, prosopul Polyshave Decon îndepărtează contaminanții de suprafață de mai sus, dar Spre deosebire de argilă, nu este la fel de consumator de timp. De asemenea, spre deosebire de argilă, dacă scăpați orice produs din linia noastră Polyshave, acesta poate fi clătit și folosit în continuare! Cu argila de fiecare dată când cade, devine gunoi instantaneu și trebuie aruncată. Prosopul nostru CarPro USA Polyshave nu numai că se clătește cu ușurință, dar rezistă mai mult timp decât argila.
Curățați în profunzime vopseaua și sticla în mai puțin timp și cu mai puțin efort decât un bar tradițional de lut. Noua noastră tehnologie avansată de polimeri de cauciuc îndepărtează cu ușurință vopseaua de deasupra suprafeței, murdăria de drum, gudronul, suprastropirea, petele de apă, seva copacilor, praful de șine și alți contaminanți de suprafață lipiți. După utilizare, suprafața va fi curată, netedă și lipsită de orice contaminare.
Dimensiune: 30x30 cm


Cod: CQTRIX1000


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 14 Iun 2024, 05:05
2
vizualizări