K2 Twisty Pro Laveta Prosop Microfibra 40x60cm 600gsm D0224

30 Lei


K2 Twisty Pro Laveta Prosop Microfibra 40x60cm 600gsm D0224



Descriere:
K2 Twisty Pro este un prosop la îndemână, cu două fețe, pentru uscarea și lustruirea mașinilor. Cele două părți ale prosopului au utilizări diferite – o parte cu fibre răsucite este concepută pentru uscarea vopselei, în timp ce partea netedă este pentru lustruirea ferestrelor.
Prosopul auto din microfibră K2 Twisty Pro este excepțional de versatil. Îl poți folosi pentru a usca vopseaua și a lustrui geamurile după ce ai spălat mașina. Oferit într-o dimensiune de 40x60 cm și cu o greutate de 600 g/m² , va mulțumi cu siguranță orice pasionat de îngrijire a mașinii.
Prosopul din microfibra K2 Twisty Pro este realizat din material de cea mai inalta calitate. Partea de uscare are o țesătură unică de fibre „Twisted Pile” sau fibre răsucite . Absoarbe apa excepțional de bine, lăsând vopseaua fără cele mai mici dungi sau filigrane. Fibrele răsucite permit alunecarea lină peste caroserie, minimizând riscul de zgârieturi și asigurând siguranță chiar și pentru cele mai delicate suprafețe.
K2 Twisty Pro este perfect pentru utilizare în timpul spălărilor auto fără atingere. În doar câteva clipe, îți poți șterge mașina și geamurile, evitând urmele de calcar pe care apa le lasă în urmă.
Pentru uscarea suprafetelor mari va recomandam prosopul K2 Twisty Pro cu fibre rasucite, dimensiunea 60x90 cm.
Dimensiune: 40x60 cm
Greutate: 600 g/m²
Material: 80% poliester, 20% poliamida

Alege K2 Twisty Pro – noul tău prosop preferat pentru mașină.


Caracteristici:
Produsul este nou
Pret pe bucata


Cod: D0224


Producator: K2
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Sep 2024, 06:49
Vezi și: lavete ce pret are
0
vizualizări