Laveta Microfibra Pentru Curatat Sticla, Geam, Oglinzi Amio 60x40cm 300gsm Albastru 03733

14 Lei


Laveta Microfibra Pentru Curatat Sticla, Geam, Oglinzi Amio 60x40cm 300gsm Albastru 03733



Descriere:
Obțineți o strălucire fără urme pe ferestre, sticlă și ferestre cu cârpa noastră de curățat din microfibră, special concepută pentru a oferi rezultate fără efort și fără pată.


Tehnologia microfibra:
Microfibra noastră este un produs de cea mai înaltă calitate care îndepărtează eficient murdăria, praful, petele și amprentele digitale. Datorită structurii speciale de fibre, microfibra garantează o curățare eficientă și blândă, fără riscul de a deteriora suprafața.


Sigur pentru sticla auto:
Uitați de zgârieturi și dungi pe ferestre și sticlă. Microfibra noastră este proiectată pentru a fi blândă cu suprafețele, oferind în același timp curățenie și strălucire de neegalat.


Absorbție excelentă:
Absoarbe perfect resturile diferitelor lichide, microfibra noastra indeparteaza eficient toata murdaria si excesul de lichid de curatare, lasand suprafata uscata si stralucitoare.


Utilizare universală:
Microfibra noastră este ideală nu numai pentru geamurile și geamurile auto, ci și pentru curățarea oglinzilor, geamurilor, ecranelor LCD și a altor suprafețe de sticlă acasă sau la birou.


Durabil și practic:
Microfibra noastră este durabilă și lavabilă, permițând utilizarea repetată. Datorită dimensiunilor și finisajului său convenabil, microfibra este ușor de depozitat și utilizat.


Caracteristici:
Produsul este nou
60x40cm 300gsm



Cod: 03733


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Iun 2024, 05:07
1
vizualizări