Laveta Microfibra Prosop Premium Moje Auto 60X40CM AMT19-631

30 Lei

Laveta Microfibra Prosop Premium Moje Auto 60X40CM AMT19-631



Descriere:
Microfibră pufoasă și foarte absorbantă, cu fibre lungi și dense. Va funcționa bine atunci când lipiți ceară, curățați și împrospătați interiorul mașinii. Marginile cusute asigură protecție împotriva zgârieturilor de vopsea. Se recomandă spălarea microfibrei la o temperatură de până la 40 ° C fără utilizarea de balsam și înălbitori. Nu uscați pe încălzitoare sau în uscătoare de rufe.


Utilizare
De ce ai nevoie?
My Auto Detailer Microfiber 600g Premium 
Ceară/Detalier rapid/Fiisaj cu pastă.


Pasul 1
Folosiți o cârpă de lustruit după ceară

My Auto Detailer Microfiber 600g Premium este perfect pentru lustruire după epilarea cu ceară a caroseriei mașinii. Datorită proprietăților sale, va colecta perfect excesul de preparat și va da rapid strălucirea potrivită. Pentru a lustrui o suprafață ceară, îndoiți cârpa în patru și treceți la lustruire. După ștergerea primului strat, îndoiți cârpa peste, expunând o bucată curată de microfibră. La lustruire se repeta aceasta operatie pana se obtine efectul de luciu dorit.


Pasul 2
Utilizați microfibră premium de 600 g pentru detalii rapide

De asemenea, merită folosită o cârpă de această greutate pentru Detalierea rapidă. După pulverizarea suprafeței cu preparatul, frecați-o cu o parte a microfibrei. După frecarea produsului în lac, schimbăm fragmentul de lustruit într-un loc curat, pliând din nou microfibra „în patru”. Tratamentul se repetă până la obținerea rezultatelor așteptate. Nu uitați să schimbați periodic suprafața microfibrei, ceea ce crește efectul de lustruire.


Pasul 3
Utilizați o cârpă pentru pasta de finisare

My Auto Detailer Microfiber 600g Premium este potrivit și pentru pasta de lustruit, ca ultim element al lustruirii lucioase. Pentru a obține un efect de oglindă, puneți o cârpă îndoită în patru pe suprafața lustruită. Apoi frecați produsul în caroseria mașinii cu mișcări circulare. Fibrele din microfibră vor începe să capteze excesul de produs, așa că schimbați partea de curățare a cârpei din când în când.


Pasul 4
Utilizați o microfibră pentru a curăța interiorul

Microfibra cu o astfel de greutate poate fi folosita si pentru detaliile interioare. Va funcționa bine pentru curățarea și lustruirea elementelor interioare ale cockpitului sau a tapițeriei din piele. La fel ca la tratamentele anterioare, stergeti suprafetele curatate/lustruite cu o carpa, schimbandu-i din cand in cand latura. Datorită dimensiunilor și grosimii sale, cârpa va absorbi mult excesul de pregătire, ceea ce se traduce prin eficiența muncii.


Pasul 5
Spălați și uscați cârpa

Spălați bine cârpa după terminarea lucrării. Acest lucru se face cel mai bine aruncându-l împreună cu alte cârpe din microfibră în mașina de spălat. Puteți folosi preparate speciale pentru spălarea microfibrelor, săpun gri sau praf de spălat obișnuit. Cel mai bine este să spălați microfibra la 40 ° C fără adăugarea de balsam sau înălbitori. My Auto Detailer Microfiber 600g Premium va arăta ca nou după spălare, iar după uscare va fi gata pentru următoarele provocări. Amintiți-vă, totuși, să nu uscați cârpele într-un uscător de rufe, ci doar în aer liber.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: AMT19-631


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mar 2024, 05:36
13
vizualizări