Laveta Microfibra Prosop Premium Moje Auto 60X90CM AMT19-633

58 Lei

Laveta Microfibra Prosop Premium Moje Auto 60X90CM AMT19-633



Descriere:
Microfibră pufoasă și foarte absorbantă, cu fibre lungi și dense. Va funcționa bine atunci când lipiți ceară, curățați și împrospătați interiorul mașinii. Marginile cusute asigură protecție împotriva zgârieturilor de vopsea. Se recomandă spălarea microfibrei la o temperatură de până la 40 ° C fără utilizarea de balsam și înălbitori. Nu uscați pe încălzitoare sau în uscătoare de rufe.


Utilizare
De ce ai nevoie?
My Auto Detailer Microfibră cu două fețe ,
Ceară sau pastă de lustruit.


Pasul 1
Folosiți o microfibră pentru a lepăda ceara

Moje Auto Detailer Microfibră cu două fețe este o cârpă grea, datorită căreia vei ajunge perfect la ceară și vei lustrui caroseria mașinii. Datorită dimensiunii și densității sale, colectează perfect excesul de ceară, legând polenul și grăsimea în interior. Îndoiți cârpa în jumătate și din nou în jumătate, astfel încât să stea ușor în mână. Se aplica pe corpul epilat si se colecteaza excesul de preparat cu miscari circulare. Schimbați părțile cârpei din când în când, pliând-o în diferite combinații pentru a colecta orice produs în exces.


Pasul 2
Utilizați o microfibră pentru a ajunge la pasta de lustruit

My Auto Detailer Microfibre cu două fețe va funcționa bine și pentru colectarea excesului de pastă de lustruit. În acest scop, este suficient să-l pliezi în așa fel încât mânerul să fie stabil și confortabil. Apoi, frecând suprafața, colectați excesul de pastă. Schimbați partea de curățare a cârpei la fiecare câteva ori pentru a asigura o absorbție optimă. Fibrele leagă perfect excesul de produs, asigurând o lepătură perfectă fără dungi.


Pasul 3
Utilizați o microfibră cu două fețe pentru a usca vehiculul

My Auto Detailer Microfibră cu două fețe XL într-o dimensiune mare va fi perfectă pentru pre-uscarea vehiculului după spălare. Datorită dimensiunii și gramajului său unic, va colecta în mod eficient excesul de apă din caroserie și geamuri. Fibra sa lungă și densă reține apa în interior după prima ștergere. Deci, pliați cârpa în jumătate și din nou în jumătate, apoi ștergeți cu ea caroseria umedă și părțile din plastic ale mașinii. Când uscați vehiculul, cicluți părțile laterale ale microfibrei pentru a asigura o absorbție optimă.


Pasul 4
Spălați cârpa

După terminarea lucrărilor, spălați microfibra pe două fețe pentru a o face potrivită pentru utilizare din nou. Aceste tipuri de produse trebuie spălate la o temperatură de până la 40 ° C. Cel mai bine este să spălați microfibra în mașina de spălat cu adăugarea unui preparat special pentru spălarea microfibrelor. Cu toate acestea, îl puteți spăla și în pudră obișnuită sau săpun gri. Totuși, nu uitați să nu adăugați balsam de rufe sau agenți de înălbire la rufele dvs.


Pasul 5
Uscați microfibra

Uscați bine microfibra după spălare. Datorită gramajului său, se caracterizează prin pufitate și grosime ridicată. Amintiți-vă, totuși, că în niciun caz nu trebuie să uscați microfibra pe două fețe pe un încălzitor sau într-un uscător de rufe. O astfel de metodă de uscare va distruge fibrele, iar cârpa își va pierde proprietățile originale. Dacă doriți ca produsul să fie ca nou după spălare, uscați-l atârnându-l într-un loc aerisit.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod:  AMT19-633


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mar 2024, 05:36
15
vizualizări