Manusa Microfibra Spalat Si Detailing Auto Moje Auto AMT19-629

32 Lei

Manusa Microfibra Spalat Si Detailing Auto Moje Auto AMT19-629



Descriere:
O mănușă concepută pentru spălarea caroseriei mașinii. Se adaptează perfect la suprafață, datorită căreia puteți curăța toate colțurile și colțurile. Fabricat din fibre moi, previne zgârieturile în timpul spălării. Nu îți alunecă din mână. Se recomandă spălarea mănușii la 40 de grade fără a folosi balsamuri și înălbitori.


Utilizare
De ce ai nevoie:
Mănușa mea de spălătorie auto Detailer auto ,
Produs de curățare pentru corp, de ex.My Auto Detailer Spumă activă neutră
Apă,
Pistol cu ​​spumă sau pulverizator de mână de grădină.



Pasul 1
Pregătiți o soluție de spălare și acoperiți mașina cu ea

Clătiți mașina cu apă curată, apoi pregătiți o soluție de spălare, folosind o doză de preparat pentru spălare corporală adecvată gradului de murdărie. Apoi acoperiți întregul corp cu el. Dacă utilizați Moje Auto Active Foam , merită să folosiți un pistol cu ​​spumă. Acesta va permite preparatului să facă spumă eficient, oferindu-i eficacitate maximă în timpul spălării. Acoperiți cu generozitate întreaga mașină cu spumă. Dacă utilizați un alt preparat, aplicați-l și pe caroserie.


Pasul 2
Pune-ți mănușa

Despachetați mănușa și puneți-o pe mână. Mănușa se caracterizează printr-o formă universală, datorită căreia poate fi folosită atât de dreptaci, cât și de stângaci. Acest lucru vă permite, de asemenea, să schimbați în mod liber pagina în timpul curățării. Udați mănușa în apă pentru o mai bună eficacitate. Daca folositi un preparat de spalat diferit de cel aplicat cu pistolul cu spuma, puteti folosi manusa pentru a aplica solutia pe caroserie.



Pasul 3
Începeți să spălați corect

Spălarea mâinilor cu ajutorul unei mănuși este o joacă de copii și extrem de plăcută. Frecați caroseria mașinii cu o mănușă umedă, făcând mișcări circulare. Dacă este necesar, înmuiați mănușa în soluție sau clătiți cu apă curată. Forma si marimea produsului va asigura o gama larga de lucru, iar fibrele flexibile garanteaza siguranta. Datorită mănușii, puteți ajunge cu ușurință în toate colțurile și colțurile, de exemplu prin mâner, deasupra plăcuței de înmatriculare etc. Vă puteți curăța mașina rapid și ușor. Folosind preparate profesionale de curățare, va fi o activitate ușoară și plăcută.


Pasul 4
Clătiți produsul după terminarea lucrărilor

Când ați terminat de spălat, nu uitați să clătiți bine reziduurile de detergent. În acest scop, clătiți mănușa de mai multe ori cu apă curată. Cel mai bine este să faceți acest lucru sub jet de apă. Mănușa se poate spăla la mașină cu precauții minime. Temperatura de spalare nu trebuie sa depaseasca 40°C. Amintiți-vă, de asemenea, că nu trebuie să fie uscat în tavă și nu trebuie să fie albit sau înmuiat.


Pasul 5
Uscați mănușa înainte de a o depozita

Pentru ca produsul să-și păstreze proprietățile naturale, trebuie să-l usuci înainte de a-l depozita. Știți deja că nu trebuie să fie uscat în tavă. Cel mai bun mod este să atârnați mănușa pe un uscător de rufe obișnuit în picioare sau agățat într-un loc ventilat. Lăsați-l să se usuce complet, apoi depozitați-l într-un sertar sau recipient. Mănușa poate fi depozitată împreună cu alte accesorii de detaliere a materialului.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: AMT19-629


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Mar 2024, 05:39
18
vizualizări