Moje Auto Detailer Mănusa Fata-Verso Ultra Soft Pentru Spălătorie Auto 19-639

40 Lei

Moje Auto Detailer Mănusa Fata-Verso Ultra Soft Pentru Spălătorie Auto 19-639



Descriere:
Mănușă cu două fețe pentru spălătorie auto . Pe de o parte, un peri fin pentru curățare, pe de altă parte, o plasă fină pentru îndepărtarea murdăriei grele, cum ar fi excrementele de păsări. Extrem de durabil, super moale. Spălare confortabilă datorită suprafeței mari a mănușii.


Avantaje:

Convenabil de utilizat,
Două părți pentru o curățare blândă și mai invazivă,
Suprafata mare de curatare,
Peri extrem de delicati și siguri,
Plasă pentru îndepărtarea murdăriei grele.


Utilizare:
Vei avea nevoie:
Mănușă de spălătorie auto ultra moale, cu două fețe, My Auto Detailer ,
Două găleți,
Apă,
Soluție de spălare.


Pasul 1
Spălați în prealabil mașina cu partea cu peri:

Mănușa se folosește cel mai bine la spălarea cu două găleți. Pregătiți apă curată într-unul și o soluție de spălare în celălalt. Puneți mănușa pe mână cu partea cu peri mai întâi. Apoi, scufundând mănușa în soluție, transferați-o pe caroseria mașinii și spălați element cu element. Clătiți mănușa în mod regulat într-o găleată cu apă curată.


Pasul 2
Curățați murdăria grea cu partea din plasă:

În timpul spălării, curățați acele elemente care conțin murdărie grea cu cealaltă parte a mănușii. Plasa de pe cealaltă parte vă va permite să îndepărtați, printre altele, excrementele de păsări sau alte murdărie grele. Nu uitați să clătiți regulat mănușa în timpul spălării.


Pasul 3
Curățați și uscați mănușa:

După terminarea lucrărilor, curățați mănușa spălând-o manual în șampon auto. Apoi clătiți bine și lăsați să se usuce complet. După uscare, depozitați-l într-un recipient, astfel încât să nu se murdărească accidental. În acest fel, mănușa va fi imediat gata de utilizare.


Informații suplimentare
Mănușa de spălat auto Moje Auto Detailer cu două fețe Ultra Soft este un produs pe care toată lumea ar trebui să-l aibă în garaj. Este confortabil de utilizat, iar datorită benzii se potrivește perfect în mână. În plus, o suprafață mare de lucru permite spălarea rapidă a mașinii. Perii extrem de delicati asigura siguranta in timpul tratamentului. Cu toate acestea, cealaltă parte a mănușii, care conține o plasă, îndepărtează perfect murdăria mai dificilă. Acesta este un produs universal care va asigura o spalare perfecta a mainilor atat intr-o spalatorie profesionala cat si intr-un garaj de acasa.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-639


Producator: Moje Auto Detailer
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 27 Mai 2024, 05:02
3
vizualizări