Moje Auto Detailer Microfibre PU Micro Max Pro Laveta Microfibra 245g/m2 49x43cm 19-666

15 Lei

Moje Auto Detailer Microfibre PU Micro Max Pro Laveta Microfibra 245g/m2 49x43cm 19-666



Descriere:
Microfibra PU Micro Max Pro de la Moje Auto Detailer este o microfibră de neînlocuit pentru curățarea și lustruirea sticlei și a suprafețelor vopsite. Eficacitatea sa excelentă permite îndepărtarea rapidă și fără probleme a grăsimilor și a murdăriei persistente. Datorită combinației unice de microfibră tradițională cu poliuretan, această microfibră este foarte absorbantă, ceea ce garantează nu numai o curățare eficientă, ci și rezultate fără urme.
Poliuretanul inovator creează pori cu o structură de spumă care îndepărtează cu ușurință praful și murdăria și apoi le rețin în interiorul microfibrei. Datorită acestei combinații unice, microfibra nu se delaminează, nu lasă fibre pe suprafața curățată și în același timp se usucă perfect și oferă strălucire fiecărei suprafețe curățate.
Această versatilitate în utilizarea microfibrei vă permite să lucrați atât uscat, cât și umed, chiar și fără a fi nevoie să folosiți detergenți. Tăierea cu laser garantează precizia și calitatea fiecărei piese de microfibră, ceea ce îi crește eficacitatea și durabilitatea.
Rezistența este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei microfibre. Este pregătit pentru spălare la temperaturi de până la 90°C, timp în care eliberează particule de murdărie și bacterii, lăsându-l pregătit pentru următoarea sarcină. Cu toate acestea, merită să vă amintiți să-l spălați la temperaturi de până la 90°C, fără a utiliza balsamuri și înălbitori, care îi pot afecta negativ structura. Uscarea pe calorifere și călcarea nu sunt recomandate, dar un program blând de uscare cu rufe va asigura performanțe de lungă durată.
Pentru a rezuma, PU Micro Max Pro de la Moje Auto Detailer este un element indispensabil în trusa oricui îi pasă de curățenia și strălucirea vehiculului și a altor suprafețe. Proprietățile sale unice, capacitatea de a curăța eficient, durabilitatea excelentă și ușurința de întreținere îl fac un instrument perfect atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionații cărora le pasă de aspectul perfect al suprafețelor curățate.


Avantaje:
Curăță și lustruiește eficient suprafețele din sticlă, fără dungi.
Îndepărtează grăsimea și murdăria persistentă.
Nu lasa fibre pe suprafata curatata, facand-o stralucitor de stralucire.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 19-666


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2024, 07:17
1
vizualizări