Moje Auto Laveta Microfibra Geam Sticla Si Oglinzi 40X40CM 97-031

10 Lei

Moje Auto Laveta Microfibra Geam Sticla Si Oglinzi 40X40CM 97-031



Descriere:
Moje Auto Virage Microfiber pentru ferestre și oglinzi se caracterizează printr-o absorbție ridicată, datorită căreia colectează rapid și eficient apa de pe suprafețele de sticlă. Îndepărtează perfect praful, deoarece structura sa aderă foarte bine la suprafața curățată. Pentru spalare, nu avem nevoie de o cantitate mare de agent de spalare, microfibra se curata perfect doar cu apa. Pânza este reutilizabilă. Datorită rezistenței sale la deteriorare, își păstrează proprietățile, de exemplu, la utilizare frecventă și intensivă. Se poate spala in masina de spalat rufe. Este conceput pentru ferestre, oglinzi, oglinzi, faruri și alte suprafețe de sticlă. Curăță temeinic, nu lasă urme, pete sau zgârieturi.


Avantaje

Curățare și îndepărtare temeinică a murdăriei fără dungi și zgârieturi
Rezistență ridicată la deteriorări mecanice, se poate spăla la mașină
Versatilitate și utilizare versatilă, pentru mașină, birou și casă, pentru toate suprafețele din sticlă


Utilizare
Vei avea nevoie:
My Auto Virage Microfiber pentru ferestre și oglinzi ,
Apă caldă cu spumă pentru spălare,
Posibil un produs de curățat sticla.


Pasul 1
Cum se folosește microfibră?

Moje Auto Virage Microfiber pentru ferestre și oglinzi este un produs autosuficient. Aceasta înseamnă că nu trebuie să apelați la agenți de curățare suplimentari pentru a îndepărta murdăria fără urme. Umeziți ușor cârpa pentru a curăța suprafețele de sticlă. Desigur, va funcționa și cu soluția de curățare a geamurilor. Microfibra curăță fără pete și dungi, deci este potrivită pentru toate suprafețele din sticlă și oglindă. Doar ștergeți suprafața de curățat și gata.


Pasul 2
Cum se curata microfibra?

Moje Auto Virage Microfiber pentru ferestre și oglinzi este un produs reutilizabil. Pentru a fi potrivit pentru următoarea curățare, acesta trebuie spălat. Se poate face manual cu adaos de săpun gri sau în mașina de spălat, cu adaos de detergenți delicati. Nu uitați să nu folosiți înălbitor sau balsam. După spălare, uscați produsul atârnându-l într-un loc aerisit.


Pasul 3
Cum se depozitează microfibra?

După uscare completă, microfibra este gata pentru următoarea utilizare. Depozitați-le împreună cu alte cârpe de acest tip. De preferat cuburi, păstrați-le închise într-o cutie separată. In acest fel, vor evita praful si vor fi complet curate si gata pentru urmatoarea utilizare.


Informații suplimentare:
My Auto Virage Microfiber pentru ferestre și oglinzi este o cârpă din microfibre. Sunt realizate folosind tehnologie avansată din fibre subțiri de poliester și poliamidă. Sunt mai subțiri decât un păr, de până la 100 de ori, și în același timp durabile și rezistente la deteriorare. Datorită acestui lucru, cârpele sunt blânde cu suprafețele curățate. Sunt perfecte pentru curățarea geamurilor, garantând curățenia fără dungi. Acestea, la rândul lor, au un impact negativ asupra siguranței rutiere. Chiar și cele mai mici pete limitează vizibilitatea, nu doar parbrizul, ci oricare altul. Alegând o microfibră delicată, îți este garantată o curățare sigură.


Merita citit: Ce preparat trebuie folosit pentru a curăța geamurile din mașină?


Sfaturi:
Sfat 1
Unde mai pot fi folosite cârpele din microfibră?

Moje Auto Virage Microfiber pentru geamuri și oglinzi va funcționa nu numai pentru cosmeticele auto. Desigur, este unul dintre produsele de bază folosite în detaliere. Cu toate acestea, funcționează foarte bine și în curățarea acasă sau la birou. Du-le acasă și vei elimina rapid apa din sticla cabinei de duș sau aburii din oglindă.


Sfatul 2
Ferestre aburite? Avem o soluție!

Dacă te-ai săturat să conduci cu geamurile aburite, pariază pe modalități dovedite! Ajunge laMoje Auto Nano Antipara - preparat anti-aburireși scapă de problemă odată pentru totdeauna! Datorită unei formule speciale, preparatul protejează sticla împotriva depunerilor de vapori de apă. În acest fel câștigați o garanție a conducerii în siguranță!


Sfatul 3
În deplasare, acasă sau la birou - acest produs va funcționa peste tot!

Fiți pregătiți pentru situații neașteptate. Când călătoriți, când nu aveți timp să curățați temeinic geamurile, merită să aveți la îndemână soluții gata făcute. Ei sunt, fără îndoială, unul dintre eiȘervețelele pentru geamurile mașinii mele. Umed cu detergent de sticla, vor indeparta eficient murdaria minora, lasand geamurile curate si transparente. Nu lasa urme si garanteaza o curatare rapida. Vor lucra nu numai în mașină, ci și acasă și la birou!


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-031


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 10 Mar 2024, 05:13
1
vizualizări