Moje Auto Virage Set 3 Buc Lavete Microfibra 97-008

15 Lei

Moje Auto Virage Set 3 Buc Lavete Microfibra 97-008



Descriere:
My Auto Virage Set de cârpe din microfibră este un set universal de 3 cârpe pentru diverse scopuri. Setul include cârpe în diferite culori pentru scopuri specifice:
Roz – ideal pentru îndepărtarea prafului de pe toate suprafețele interioare.
Albastru – perfect pentru curățarea geamurilor fără dungi.
Verde – recomandat pentru lustruirea vopselelor auto.
Toate sunt realizate din microfibră, adică fibre subțiri create folosind tehnologia modernă. Sunt foarte absorbante și colectează foarte bine excesul de apă.


Avantaje:
Un set universal de 3 cârpe pentru diverse scopuri - pentru curățarea prafului, geamurile și lustruirea vopselei auto
Durabilitate ridicată și rezistență la utilizare intensivă

Sigur pentru suprafete sensibile - curatare fara zgarieturi


Cum se utilizează:
Vei avea nevoie:
My Auto Virage Set de cârpe din microfibră
Apă și săpun de rufe gri
Container de depozitare.


Pasul 1
Cum se folosesc cârpele?

My Auto Virage Setul de cârpe din microfibră conține trei tipuri de cârpe. Rozul este cel mai bine folosit pentru a curăța interiorul. Îl poți folosi pentru a șterge praful atât uscat, cât și umed. Este sigur pentru fiecare suprafață din interiorul mașinii. Îl poți folosi și pentru curățarea gospodăriei. Utilizați cârpa albastră pentru a îndepărta aburul sau apa și pentru a curăța geamurile. Poate fi folosit și pentru curățarea altor suprafețe de sticlă. Lasă suprafața curată și fără urme. Cu toate acestea, folosiți verde atunci când lustruiți caroseria. Va scoate perfect strălucirea oricărui lac.


Pasul 2
Cum să curățați cârpele?

Menținerea cârpelor din microfibră curată este o garanție a duratei lor lungi de viață. Ca produs reutilizabil, trebuie îngrijit corespunzător. Cel mai bine este să spălați microfibrele manual în apă caldă (aprox. 40°C) cu săpun gri. De asemenea, îl puteți spăla în mașina de spălat, dar nu uitați să nu adăugați lichide de albire sau de înmuiere a țesăturilor. De asemenea, microfibra nu trebuie spălată cu alte materiale textile. După ce le-ai selectat, doar atârnă-le într-un loc ventilat pentru a se usuca.


Pasul 3
Cum se depozitează produsul?

De asemenea, este important să păstrați cârpele din microfibră. Datorită materialului lor, acestea nu trebuie ținute libere sau amestecate cu alte materiale. După uscare, împăturiți cârpele și depozitați-le într-un recipient sau dulap închis. Nu uitați să nu plasați obiecte grele pe ele, deoarece acestea pot deforma fibra și pot afecta negativ proprietățile acesteia. De asemenea, nu trebuie să transportați cârpe libere undeva în torpedou sau portbagaj. Păstrați-le întotdeauna într-o cutie curată.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 97-008


Producator: Moje Auto Virage
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2024, 07:01
0
vizualizări