Set 2 Buc Laveta Microfibra Pentru Curatat Sticla, Geam, Oglinzi Amio 30x40cm 280gsm Verde 03734

12 Lei


Set 2 Buc Laveta Microfibra Pentru Curatat Sticla, Geam, Oglinzi Amio 30x40cm 280gsm Verde 03734



Descriere:
Oferă mașinii tale o îngrijire excelentă și o curățenie perfectă cu cârpa noastră din microfibră pentru geamuri. Acest plus de neînlocuit la colecția ta de accesorii auto va face curățarea geamurilor mai rapidă, mai ușoară și nu va lăsa urme.


Caracteristici care fac ca microfibra noastră de vafe să fie atât de eficientă:
Fără dungi și zgârieturi: Datorită structurii sale delicate, microfibra de vafe colectează perfect murdăria, grăsimea și alte reziduuri, lăsând suprafața de sticlă perfect curată.
Absorbție excelentă: Milioane de fibre microscopice absorb apa și lichidele, ceea ce permite uscarea rapidă și eficientă a ferestrelor fără a lăsa umezeală.
Antistatic: Datorită proprietății antistatice a microfibrei, vei evita atragerea prafului și murdăriei după curățarea geamurilor, ceea ce le menține curate mai mult timp.
Dimensiune convenabilă: pânza noastră pentru fereastră pentru vafe are o dimensiune optimă care permite manevrarea ușoară chiar și în locuri greu accesibile. Acesta este completarea perfectă pentru geanta dvs. de mașină.
Ușor de păstrat curat: După utilizare, pur și simplu clătiți cârpa cu apă caldă și lăsați să se usuce. Este gata pentru următoarea utilizare, ceea ce îl face o soluție economică și ecologică.
Dimensiune si greutate: 30x40 cm, 280g
Setul include 2 piese din produs.


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: 03734


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Aug 2024, 05:07
3
vizualizări