Super Laveta Auto Microfibra Alba 30x40 Cm (set 2 Bucati) Mega Drive LCD08

18 Lei
Super Laveta Auto Microfibra Alba 30x40 Cm (set 2 Bucati) Mega Drive LCD08Super laveta din microfibre are multiple domenii de utilizare: suprafete de sticla precum oglinzi si geamuri; elemente cromate; elemente plastice; elemente de mobilier; aparate electrocasnice; baterii sanitare; suprafete sensibile; portelan, granit, travertin sau piatra; cazi, lavoare si alte accesorii din baie, etc.
Mod de utilizare: Inainte de prima utilizare, super laveta din microfibra trebuie clatita temeinic cu apa si bine stoarsa, pentru a elimina orice reziduri de fabricatie.Beneficii: Curata mai rapid, mai usor si mai bine orice suprafata, fara chimicale, doar cu apa. Este rezistenta si poate fi folosita pe o perioada lunga de timp.Intretinere: Spalarea, curatarea super lavetei se poate face manual, folosind detergent de rufe, darsi la masina de spalat la temperatura maxima de 30 de grade. A se evita folosirea balsamului de rufe lacuratarea lavetei. Recomandam ca uscarea acesteia sa se faca natural evitand uscarearapida pe calorifere sau prin expunerea la razele solare, acestea putand diminua sau chiar eliminacalitatile de curatare a super lavetei.
Specificatii tehnice:– Compozitie fibroasa: Material, poliester 70% si poliamida 30%;– Hidrofila: Grad ridicat de absorbtie;– Densitatea: 150 gr/m²;– Dimensiune: 30×40 cm;– Culoare: alb;– Finisare: Laveta dintr-o bucata, nu lasa scame si este non-abraziva.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Mar 2024, 05:39
0
vizualizări