Turtle Wax Laveta Lustruit Sticla 39 X 37cm TW FGX5344TD

30 Lei
Turtle Wax Laveta Lustruit Sticla 39 X 37cm TW FGX5344TDLaveta lustruit sticla Turtle Wax este un accesoriu special conceput pentru a obtine o curatare si lustruire impecabila a suprafetelor de sticla ale masinii tale.
Aceasta laveta are dimensiunile generoase de 39 x 37 cm, ceea ce ii permite sa acopere rapid si eficient o mare suprafata de sticla. Este fabricata dintr-un material de inalta calitate, care nu lasa urme sau reziduuri, oferind o lustruire fara cusur.
Textura fina si moale a lavetei permite indepartarea eficienta a murdariei, urmelor de degete, prafului sau altor impuritati de pe suprafata de sticla, lasand-o stralucitoare si fara pete. Laveta absoarbe si retine in mod eficient apa si alte lichide de curatare, asigurand o curatare uniforma si fara stropi.
Laveta lustruit sticla Turtle Wax poate fi utilizata atat pe parbriz, luneta sau geamuri laterale ale masinii, cat si pe oglinzi sau alte suprafete de sticla. Este rezistenta si durabila, putand fi folosita de mai multe ori fara a-si pierde eficacitatea.
Pentru a utiliza laveta, aplica produsul de curatare pentru sticla pe suprafata dorita si maseaza usor cu miscari circulare sau in linii drepte. Laveta va ajuta la indepartarea murdariei si la lustruirea sticlei pentru a obtine un rezultat stralucitor si clar.
Indiferent daca vrei sa iti cureti si sa iti lustruiesti geamurile masinii sau sa obtii o transparenta perfecta a oglinzilor, laveta lustruit sticla Turtle Wax este un accesoriu esential pentru a obtine rezultate profesionale. Cu ajutorul acestei lavete de inalta calitate, vei putea lustrui si curata sticla cu usurinta si eficienta, obtinand o vizibilitate excelenta si o stralucire impecabila.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 07 Mar 2024, 05:20
3
vizualizări