Turtle Wax Laveta Microfibra Premium Polishing FGX5082TD

30 Lei

Turtle Wax Laveta Microfibra Premium Polishing FGX5082TD


Descriere:
Laveta microfibra Premium Polishing Turtle Wax este un accesoriu de inalta calitate, special conceput pentru a obtine rezultate deosebite in procesul de polizare si lustruire a suprafetelor masinii tale.


Aceasta laveta este fabricata dintr-un material de microfibra premium, ceea ce ii confera o structura fina si densa, ideala pentru a absorbi si retine eficient particulele de murdarie, ceara sau polish. Astfel, laveta ajuta la obtinerea unei suprafete curate, fara zgarieturi si cu un finisaj stralucitor.


Datorita texturii sale fine si catifelate, laveta microfibra Premium Polishing Turtle Wax gliseaza usor pe suprafata masinii, asigurand o distributie uniforma a polish-ului sau a lichidului de lustruire. Astfel, poti realiza polizarea sau lustruirea cu precizie si obtine un rezultat profesionist.


Laveta este rezistenta la uzura si poate fi reutilizata de mai multe ori. De asemenea, este extrem de delicata fata de suprafetele sensibile, cum ar fi vopseaua sau sticla, protejandu-le de zgarieturi si daune.
Pentru a folosi laveta microfibra Premium Polishing Turtle Wax, aplica produsul de polizare sau lustruire pe suprafata masinii si maseaza cu miscari circulare sau in linii drepte. Foloseste laveta pentru a distribui uniform produsul si pentru a elimina reziduurile. Poti utiliza laveta atat pe suprafetele exterioare ale masinii, cat si pe cele interioare, cum ar fi bordul sau panourile de control.


Indiferent daca esti pasionat de detaliile auto sau doar iti doresti sa obtii o finisare impecabila a masinii tale, laveta microfibra Premium Polishing Turtle Wax este un accesoriu esential pentru a atinge rezultatele dorite. Cu ajutorul acestei lavete de inalta calitate, vei putea realiza polizarea si lustruirea intr-un mod eficient si usor, obtinand un aspect stralucitor si profesional.


Cod: FG0009


Producator: Turtle Wax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Apr 2024, 05:00
1
vizualizări