Turtle Wax Lavete Microfibra Set 3 Buc TW FGX5424P3TD

38 Lei
Turtle Wax Lavete Microfibra Set 3 Buc TW FGX5424P3TDSetul de lavete din microfibra Turtle Wax este un set practic si eficient, care iti ofera trei lavete special concepute pentru diferite sarcini de curatare si lustruire a masinii tale.
Fiecare laveta din set este fabricata dintr-un material de microfibra de inalta calitate, care are proprietati excelente de curatare si absoarbe eficient murdaria, praful, grasimea si alte impuritati de pe suprafata masinii, fara a zgaria sau a lasa urme.
Setul contine trei tipuri de lavete, fiecare avand un rol specific:
Laveta de curatare: Aceasta laveta are o textura moale, dar durabila, ce asigura indepartarea eficienta a murdariei de pe caroserie, faruri, jante sau alte suprafete exterioare ale masinii. Poate fi utilizata atat umeda, cat si uscata, in functie de necesitati.
Laveta de lustruire: Aceasta laveta are o structura fina si catifelata, ideala pentru lustruirea suprafetelor exterioare ale masinii. Absorbtia sa excelenta permite obtinerea unui luciu impecabil si fara urme, pentru o finisare perfecta.
Laveta pentru interior: Aceasta laveta are o textura moale si delicata, fiind perfecta pentru curatarea si lustruirea suprafetelor din interiorul masinii, cum ar fi bordul, consola centrala, scaunele sau plasticul. Poate fi folosita si pentru indepartarea prafului si a amprentelor de pe ecranele tactile sau de pe geamurile interioare.
Setul de lavete din microfibra Turtle Wax este reutilizabil si se poate spala la masina pentru a fi intotdeauna curat si pregatit pentru utilizare. Fiecare laveta este durabila si rezistenta la uzura, astfel ca vei putea sa le utilizezi de mai multe ori in timpul procesului de curatare a masinii.
Indiferent daca vrei sa cureti caroseria, sa lustruiesti suprafetele exterioare sau sa iti intretii interiorul masinii, setul de lavete din microfibra Turtle Wax este un partner de incredere in procesul de curatare si lustruire. Cu aceste lavete de inalta calitate, vei obtine rezultate remarcabile si o stralucire impecabila a masinii tale.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Mar 2024, 05:21
1
vizualizări