Dne Led Light Maksmaster L 133CM G2 6led Strips Cu Suport Soffit ST.LDWL1330GG2.6D

5718 Lei


Dne Led Light Maksmaster L 133CM G2 6led Strips Cu Suport Soffit ST.LDWL1330GG2.6D



Descriere:
Lampa cu LED-uri MaksMaster apartine lampilor cu destinatie speciala si este destinata iluminarii locale a zonei deteriorate a pieselor caroseriei, atunci cand se efectueaza lucrari de reparatie si restaurare, folosind tehnologia PDR - Reparare indoituri fara revopsire. Este utilizata la statii specializate pentru reparatie de caroserie, statii de service auto, centre de instruire si pregatire avansata a tehnicienilor in PDR - Reparare indoituri fara revopsire, precum si in servicii de reparatie pentru corpuri mobile.
Corpul de iluminat nu este destinat utilizarii intr-un mediu casnic, pentru iluminarea spatiilor rezidentiale si pentru birouri, locurile de munca, ingrijirea vegetatiei si a animalelor.
Corpul de iluminat este confectionat din plastic rezistent, cu nervuri de rigidizare si gauri de ventilatie. Un profil cauciucat in forma literei C este lipit de-a lungul perimetrului caroseriei, care protejeaza produsul de deteriorarile mecanice si previne deteriorarea vopselei masinii in cazul contactului cu produsul. In interiorul carcasei se afla banda LED, elemente ale sistemului de alimentare si control electronic.
Pe partea din spate a corpului exista un comutator PORNIT / OPRIT pentru sursa de alimentare a corpului de iluminat, precum si o placa universala detasabila cu articulatie sferica si o unitate de fixare de tip sertizare pentru montarea corpului de iluminat pe un suport de iluminat.
Difuzorul este fabricat din material plastic, rezistent la socuri, cu o suprafata mata, anti-reflectoare si un grad ridicat de transmisie a luminii. De asemenea, pe difuzor exista butoane de control si elemente decorative.  
Corpul de iluminat este alimentat de un cablu spiral de 1,3 metri, care nu poate fi demontat. Capatul cablului are un conector „bullet” cu cleme de aligator pentru conectarea lampii la o baterie.
Standul telescopic „Soffit”, model    S T * -2, este proiectat pentru fixarea si mutarea lampii. Standul este confectionat din teava cu profil de inalta rezistenta 30 * 30 * 1,2 mm. vopsit cu vopsea pulbere si o teava profilata din otel inoxidabil 25 * 25 * 1,2 mm. Bratul inclinat este realizat dintr-un tub de aluminiu  d = 19 mm, care este atasat la stalpul principal folosind o unitate de prindere pivotanta din otel inoxidabil. Structura suportului principal este atasata la o baza trapezoidala, care are o tava pentru instalarea unei baterii, picioare reglabile reglabile si patru roti de sprijin  cu diametru d = 75 mm, prevazute cu frana.
Caracteristici tehnice: 
· Numar de benzi LED: - 6 ( CW-CW- СW);
· Controlul luminozitatii ( D ): - da;
- Culoare suport Soffit: neagra;
- Interval de tensiune de alimentare cu curent continuu (V) - 12-13;
- Flux luminos (Lm) - cald (W) 850, alb ( C ) 1220;
- Intervalul de temperatura de functionare (grade С), de la -20 la +45;
- Consumul de putere nominal (W), nu mai mult - 129.6;
- Consum curent actual (A), nu mai mult - 10,8;
- Dimensiunile totale ale lampii (mm) - 1330x300x60, 
- Suport telescopic de podea : tip - "Macara";
- inaltime minima: 1170mm, inaltimea maxima: 1910mm.;
- Lungimea bratului inclinat: 930mm;
- Reglare: inaltime, - inclinare, - rotire;
- Material: otel, otel inoxidabil, aluminiu;
- Greutate neta: 11 ± 0,2 kg.
- Greutate bruta - 13 , 5 ± 0,2 kg 
Set de livrare:
- Lampa LED (cwcwcw) - 1 buc .;
- Soffit stand - 1 buc.
- Unitate de fixare pentru montare pe suport - 1 buc.
Mod de prezentare: 1 set


Caracteristici:
Produsul este nou


Cod: ST.LDWL1330GG2.6D


Producator: Dne Pro Tools Dne
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 28 Feb 2024, 05:17
17
vizualizări