Șir de lumină inteligentă - 100-240V - 25 LED-uri alb cald - 15 m - bluetooth 58384

240.68 Lei
Descoperiti o noua dimensiune a luminii inteligente cu aceasta lumina inteligenta si captivanta de înalta calitate. Cordonul de lumina de 25 de LED-uri ofera un efect de iluminare impresionant, pe care îl poti controla cu o singura miscare a degetului folosind aplicatia mobila descarcabila gratuit.

Cu aplicatia mobila a unei interfete usor de utilizat, puteti regla cu usurinta luminozitatea si modul de iluminare al LED-urilor. Setati unul dintre modurile de iluminare predefinite pentru a curea o atmosfera confortabila în casa dvs.

Conceput pentru utilizare în interior si exterior*, lungimea firului de lumina va permite sa decorati cu usurinta diferite parti ale casei si gradinii dvs., luminând zilele lucratoare plictisitoare, sarbatori sau orice eveniment. Comunicarea inteligenta prin Bluetooth asigura o conexiune stabila si fiabila între dispozitivul dvs. mobil si lumini. Faceti-va casa si mai placuta si confortabila cu acest snur inteligent, care combina tehnologia moderna si un efect de lumina uimitor. Descoperiti lumea magica a luminii inteligente: programati-l sa porneasca si sa se opreasca, setati-l sa raspunda la sunetele ambientale sau setati modul de iluminare pentru a se potrivi cu starea dvs. de spirit!LED-uri alb cald de 2000KCu un cablu subtireInclude telecomanda, controler si aplicatie mobila descarcabila gratuitaPuteti controla convenabil iluminareaLuminozitate reglabilaEconomie de energie, alimentare de la reteaComunicare Bluetooth 5.0Pentru uz interior si exterior* Aplicatie:Hello Fairy (descarcare gratuita)Comunicare:Bluetooth 5.0 si telecomanda IRCompatibil cu:Android 10.0+, IOS 12.0+Numar de LED-uri:25 bucCuloare LED:2000K alb caldSursa de energie:110 - 240V AC, 50/60 HzPutere LED:24 VPutere:11 WSectiunea iluminare:15 mDistanta dintre LED-uri:60 cmMaterial:PlasticCuloare cablu:NegruSursa de alimentare cu telecomanda:baterie CR2025 (inclusa)*Protectie:String de lumina si unitate de control: IP65
Alimentare: IP44Greutate:~720 g
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Sep 2024, 06:55
2
vizualizări