Șir de lumină Smart TV - USB - 30 LED-uri RGB - 3 m - Bluetooth 58387

51.75 Lei
Descoperiti o noua dimensiune a iluminatului inteligent cu acest sir inteligent de lumini captivant si de înalta calitate. Sirul de lumina de 30 de LED-uri ofera un efect de lumina impresionant, pe care îl poti controla cu o singura miscare a degetului folosind aplicatia mobila descarcabila gratuit.

Cu aplicatia mobila a unei interfete usor de utilizat, puteti colora si personaliza cu usurinta culoarea LED-urilor luminii. Alegeti o culoare unica din paleta de culori cu spectru larg sau setati unul dintre modurile de culoare predefinite pentru a curea o atmosfera cu adevarat confortabila în casa dvs. Puteti alege efecte intermitente, pulsatii lente sau gradient pentru a curea un spectacol de lumini unic si magic.

Proiectat pentru utilizare în interior si exterior*, lungimea sirului de lumini va permite sa decorati cu usurinta diferite parti ale casei si gradinii dvs., luminând zilele lucratoare gri, sarbatori sau orice eveniment. Comunicarea inteligenta prin Bluetooth asigura o conexiune stabila si fiabila între dispozitivul tau mobil si sirul de lumini. Faceti-va casa si mai placuta si confortabila cu acest sir inteligent de lumini, care combina tehnologia moderna si un efect de lumina uimitor. Descoperiti lumea magica a luminii inteligente: programati-l sa se porneasca si sa se opreasca, setati-l sa reactioneze la sunetele din mediu sau creati un efect de culoare care se potriveste cu starea dvs. de spirit!Tehnologie RGB MicroLEDCu un cablu subtireTelecomanda cu accesorii si aplicatie mobila descarcabila gratuitVa puteti controla convenabil iluminareaCuloare si luminozitate reglabileSursa standard de alimentare USB 5VComunicare Bluetooth 5.016 milioane de culoriPentru uz interior si exterior* Aplicatie:Hello Fairy (descarcare gratuita)Comunicare:Bluetooth 5.0 si telecomanda IRCompatibilitate:Android 10.0+, IOS 12.0+Numar LED-uri:30 de microLED-uriCuloare LED:RGBIC - 16 milioane de culoriAlimentare cu energie:Standard DC 5V USB-AAmperaj:1,2 APerformanta:5 WDimensiunea totala:5 mDistanta dintre panou de control si primul LED:2 mSectiunea iluminare:3 mDistanta dintre becuri:10 cmMaterial:PlasticCuloare cablu:TransparentAlimentare cu telecomanda:baterie CR2025 (inclusa)*Protectie:Stringa de lumina: IP44
Unitate de control si conexiune USB: IP20
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 03 Sep 2024, 06:55
1
vizualizări