Tester Becuri Led Amio 01517

155 Lei


Tester Becuri Led Amio 01517



Descrierea produsului:
Testerul becului cu Led este un instrument de încredere care face mai ușoară și mai rapidă evaluarea stării becului. Datorită acesteia, putem verifica cu ușurință dacă becurile Led sunt funcționale și dacă sunt potrivite pentru utilizare ulterioară.
Testerul de becuri Amio Led este un instrument foarte util pentru magazinele de accesorii, magazinele auto și atelierele. Datorită acesteia, vânzătorii și mecanicii pot prezenta clienților diferite tipuri de becuri Led și le pot arăta cum luminează și ce culoare au. Clienții sunt adesea incapabili să evalueze în mod independent care bec va funcționa cel mai bine în mașina lor. Cu testerul de becuri Led, vânzătorii îi pot ajuta să aleagă produsul perfect.
Datorită designului său ușor de utilizat, utilizarea testerului este foarte intuitivă, simplă și va asigura durabilitatea, asigurând testarea sigură a produsului.


Prizele universale acoperă cele mai populare tipuri de becuri auto, făcând testerul versatil și complet. Set de prize pe tester:
-T5
-T10 (W5W)
-BA9S
-C5W (tuburi - feston)
-BA15S (fibră simplă)
-BA15D (fibră dublă)


În plus, testerul are un al doilea comutator, datorită căruia becurile cu filament dublu pot fi testate în două moduri de iluminare.


Specificatii tehnice:
-Intrare: DC 12V, maxim 5A
-Putere maxima (Putere max): 60W


Inclus:
-Tester
-Încărcător


Caracteristici:
-Produsul este nou


Cod: 01517


Producator: Amio
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 01 Apr 2024, 05:13
6
vizualizări