Sonax Clear View Solutie Parbriz Vara Concentrata 1:100 Havna Love 250ML 393141

37 Lei

Sonax Clear View Solutie Parbriz Vara Concentrata 1:100 Havna Love 250ML 393141



Denumire:
Clear View – în câteva secunde. Concentrat foarte eficient ca aditiv de curățare pentru unitatea de spălare a parbrizului. Eradica filmele orbitoare si grase in cateva secunde. Nano-tehnologia sa îl face și mai eficient împotriva reziduurilor de insecte. Foarte economic: 25 ml oferă 2,5 litri de lichid de curățare. Nu induce fisuri de stres sau puncte oarbe la farurile anti-orbire.
De asemenea, ideal pentru faruri Xenon de înaltă calitate și faruri din plastic anti-orbire din sticlă optică transparentă. Potrivit pentru duze de pulverizare ventilatoare. Cu parfum proaspăt.


Caracteristici și beneficii cheie:
-Eradicarea peliculelor grase
-Nanotehnologie
-Concentrat
-Foarte economic
-Sigur de utilizat pentru toate mașinile
-Ajută la reducerea ștergătoarelor


Nota:
Sonax este lider de piață în produse de îngrijire auto din Germania și unul dintre cei mai importanți producători din lume. Brandul este reprezentat în peste 100 de țări din întreaga lume.
De mai bine de 60 de ani, compania dezvoltă și produce produse de îngrijire auto de înaltă performanță, pentru a satisface cele mai înalte cerințe, în Neuburg an der Donau.
Sonax este un furnizor OEM pentru mărci precum Bmw, Mercedes-Benz, Audi, Skoda, Kia, Toyota și multe altele. Fie că este vorba în sporturile cu motor, în scena tuning-ului sau în lumea mașinilor clasice: când vine vorba de prezentarea perfectă a automobilelor, Sonax va fi mereu la îndemână, pentru fanii și experții auto.


Cod: 393141


Producator: Sonax
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Apr 2024, 05:03
1
vizualizări