Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Daewoo Matiz 0.8 2004

3500 Lei

Pretul este fix nu negociez nimic,valabil pana pe 26.06. dupa care revine la 4000 lei.


-Servo,aer conditionat functional,geamuri electrice,radio usb cu slot adaptor card in garantie,alarma,inchidere centralizata,2 chei,2 randuri de roti vara/iarna etc.

-Folie solarzone autorizata rar in acte cat si vizibil pe geamurile masinii garantie 2 ani,montate pe 25.04.2017.

-Acte valabile carte / talon, itp 2018 luna 04 / asigurare august 2017 (asirom 290 lei).

-S-au schimbat aproximativ toate consumabilele in vara trecuta inainte de a pleca in concediu in mangalia:placute frana,discuri,rulmenti spate,lichid frana,antigel,ulei(castrol),filtru ulei,aer,si de benzina,freon aer conditionat,contact pornire,baterie noua cu garantie luata in iarna ce a trecut.

-Masina are 112 000 km,nu scoate fum de nici o culoare,iar la consum undeva 6-7 in oras si afara 5,porneste la cheie si la rece si la cald,am circulat zi de zi la servici si nu au fost probleme iarna cu pornirea.

-Nu are probleme cu rugina,se pot vedea pozele care demonstreaza lucrul acesta,singurul minus ar putea fi proiectoarele care nu functioneaza din cauza unei sigurante.

-Nu pot elibera fiscal,se poate circula in continuare pe numerele actuale,iar motivul vanzarii este achizitionarea a uneia mai mare de familie.

-Pretul este fix nu sunati pentru negociere,mai bine cumparati din alta parte,am detaliat amanuntit mai sus pentru a nu veni la fata locului sa spuneti ca una e in poze,descriere si pe internet,si alta cand esti langa ea.

-Schimb doar cu monovolum 7 locuri ,sau break si ofer diferenta maxim 500 euro (passat,astra g,etc).

Motorizare
Versiune motor: 0.8 Cilindree (cm3): 789 Putere motor (CP): 55 Kilometraj: 114000 Norma euro: Euro 3 Combustibil: Benzină
Date vehicul
An fabricaţie: 2004 Culoare: Bej Vopsea metalizată: da Caroserie: Hatchback Număr uşi: 5 uși Număr de locuri: 5 locuri Înmatriculare: Înmatricutată RO Transmisie: Manuală Tracţiune: Tracțiune faţă
Dotări
Aer condiţionat Alarmă Geamuri electrice Închidere centralizată Proiectoare de ceață Radio / CD Servodirecţie
Data actualizării anunțului: 12 Iun 2017, 00:20
482
vizualizări