Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Ford Transit 1,9 dci 2001

4350
Salut domnilor . 
Daca pana nu demult am vandut barci ,astazi va rapesc atentia cu aceasta masina pe care am transformat-o in masina mea de mers in Delta .
Mi se pare mult mai comod decat orice cort ,mai ales ca se poate intra prin diverse coclauri . Agati de cuiul de tractare si barca si asta este ! totul odata .Nu taxa pentru campare ,spatii pentru bagaje multe si de diverse marimi .5-6 prieteni .Sau luna de miere cu nevasta .
Autoutilitara N1 ,pentru 6 persoane + marfa .( Ford Transit Fagy ).An 2001 .
Masina complet capitonata .Peretii si tavanul ,placaj si material textil, pe jos mocheta si material termizolant . 
4,5 metri lungime ,2 metri inaltime ,1,7 metri latime .
Dintre dotari ; incalzitor ( arzator ) pe gaz ,butelie de gaz ,aragaz cu doua ochiuri ( se poate instala si afara ) ,chiuveta din inox cu scurgere afara ,rezervor de apa de 35 litri ( in interior cu pompa de apa ) se apasa pe buton si cuge apa in chiuveta ideala pentru spalat vase ,igiena personala ,urma sa fac dus cu paravan si un fel de lighean ,care gandisem sa-l monez si afara , prelata pentru parasolar exterior ( si ala in lucru ).Toate sunt cumparate ,dar sanatatea mi-a jucat ceva feste anul asta si nu am mai facut mare lucru .
Inca o baterie de rezerva care se incarca de la un mic panou solar .Inverter de la 12v la 220v util pentru laptop ,incarcare telefon ,tv ,diverse ghedgeturi ...
Pe laterale ( vezi foto ) locuri pentru depozitare ,cate un dulap pe ficare parte pentru imbracaminte ,mancare ,bucatarie ,etc..
Canapeaua este extensibila si in ea pot dormii doua persoane . Sub canapea spatiu de depozitare .Un alt spatiu de depozitare deasupra scaunelor din cabina . Lopata si topor ,wc dupa cum se vede sunt puse pe usile din spate la indemana . Inchidere centralizata cu telecomanda .Poate mai sunt multe dar cu timpul mai imi aduc aminte .
Cel putin 90 % din ce exista si se vede in foto se vand impreuna cu masina . 
In 5 minute totul se demonteaza si ramane o duba pentru transport . Aviz pentru cei care au afaceri in domeniu .
. Servo frana ,servo directie 
Motor turbo diesel tractiune fata ,mecanica foarte simpla si fiabila,injectie directa fara prea multa electronica, de 94 cp ,315000 km ,stare foarte buna .De curand am inlocuit ; pompa de ambreaj,rulmentul de la planetara lunga ,volanta ,faruri noi ,oglinzi electrice ,geamuri electrice ,radio-cd ,lada izoterma ,lumini led in tavan ,neon deasupra oglinzii de la chiuveta .Toate taxele la zi ,ITP valabil pana la vara . Anvelope 215 / 75 / 16 C . 2X all sesion ,2 X iarna .
Cui remorcare ,scara de pe usa ,eu am facut-o pentru a-mi pune bicicleta ( vezi foto )
Mai am bancheta dubla de fata .
Daca va intereseaza cu adevarat ,va stau la dispozitie cu mai multe poze.

Pentru mai multe intrebari ma gasiti la tel / sau matache .ambarcatiuni @
Pret 4350 euro negociabil
 
Motorizare
Versiune motor: 1,9 dci Cilindree (cm3): 1998 Putere motor (CP): 95 Kilometraj: 315000 Norma euro: Euro 3 Combustibil: Motorină
Date vehicul
An fabricaţie: 2001 Culoare: Alb Vopsea metalizată: nu Caroserie: Van / Microbuz Număr uşi: 5 uși Număr de locuri: 7 locuri Înmatriculare: Înmatricutată RO Transmisie: Manuală Tracţiune: Tracțiune faţă
Dotări
ABS Airbag Carlig remorcare Control tracţiune Geamuri electrice Încălzire auxiliară Închidere centralizată Oglinzi electrice Proiectoare de ceață Radio / CD Servodirecţie
Data actualizării anunțului: 27 Nov 2017, 10:11
1513
vizualizări