Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Mercedes C 200 2.0 kompressor 2001

4899

Dupa cum spune si titlul as dori sa-mi vand masina personala pe care am ingrijit-o cat am putut de mult in decursul acestor ani. Cu aceasta masina am parcurs in majoritatea timpului drumuri in afara Bucurestiului. Singurul motiv pentru care as dori sa o vand este ca doresc sa-mi achizitionez un autoturism break (datorita portbagajului mai mare).
Precizez de la bun inceput ca nu doresc sa fac nici un fel de tranzactie cu intermediari sau negustori de masini.

Un scurt istoric si o descriere a masinii:
A fost adusa in tara din Belgia de catre o cunostinta in anul 2006. Precizez ca nu sunt primul proprietar in tara (am observat ca pentru unele persoane conteaza mai mult acest aspect decat masina in sine dar fiecare isi alege criteriile dupa cum se "pricepe" mai bine).
Nu a suferit accidente sau alt gen de probleme. Nu prezinta nici o problema tehnica, motorul functioneaza perfect. Tot ceea ce se afla pe masina este original si functional (la car-kit aveti nevoie doar de un telefon Nokia 6310i sau 6210, doar ca pe mine nu m-a interesat acest lucru). Pielea de pe scaune si bancheta se afla intr-o stare impecabila (nu a fost reconditionata, este pielea originala a masinii). Mocheta deasemenea se afla intr-o stare impecabila. In toti acesti ani in care masina a fost in posesia mea, nu s-a fumat niciodata in interior.
Este o masina foarte ingrijita cu un interior foarte curat. Exteriorul se prezinta intr-o stare foarte buna pentru varsta masinii. 
In afara de reviziile anuale si carburant, nu am avut ce sa investesc in aceasta masina. Am alimentat-o cu carburant doar de la Rompetrol si uneori de la OMV.
Impozitul pe an este foarte mic (aprox. 170 ron/an). 
 
In concluzie este o masina care nu necesita investitii. 

Doresc sa o vand unei persoane care cunoaste notiunea de masina si in special de acest gen de Mercedes (Mercedes-urile care s-au construit in anii 90-2000 nu se mai construiesc in prezent, iar acest lucru este valabil pentru orice marca de masina).

Specificatii tehnice si dotari:

Model: Mercedes-Benz W203 C200 KOMPRESSOR, fabricatie 2001 toamna
Motor: benzina 1998cm3, 120kw (163cp), norma Euro 3, Emisii C02 232g/km
VIN: WDB2030451A266722
KM efectuati 169.000 REALI (se pot verifica la orice reprezentanta Mercedes)

*VOLAN PIELE+COMENZI+PILOT AUTOMAT
*TAPISERIE FULL PIELE GRI AERISITA (se poate monta sistem de incalzire in scaune)
*6 AIRBAG-URI
*RADIO CD
*CAR-KIT
*SCAUNE REGLABILE ELECTRIC
*SENZORI PLOAIE
*SENZORI LUMINA
*JANTE MAGNEZIU
*4 GEAMURI ELECTRICE
*OGLINZI ELECTRICE+INCALZITE
*TRAPA ELECTRICA (deschidere in 2 moduri)
*INCHIDERE CENTRALIZATA
*CLIMATRONIC manual pe 2 zone
*CUTIE MANUALA 6+1
* ABS, ESP, EDS
* PARBRIZ INCALZIT
* PROIECTOARE
* Alarma din fabrica pe sistemul de inchidere al usilor si alarma de interior pe infrarosu
* Culoare Galben AURIU (culoare foarte rara si foarte frumoasa)

Pretul se discuta in limite rezonabile DOAR la fata locului, fiindca stiu cel mai bine ce fel de masina este spre deosebire de altele mai ieftine si "smecherite" din toate punctele de vedere.

Am rugamintea sa ma contacteze doar persoanele cu adevarat interesate si doar persoanele care cunosc notiunea de Mercedes-Benz.

ROG SI OFER SERIOZITATE MAXIMA. VA MULTUMESC

Motorizare
Versiune motor: 2.0 kompressor Cilindree (cm3): 1998 Putere motor (CP): 163 Kilometraj: 169000 Norma euro: Euro 3 Combustibil: Benzină
Date vehicul
An fabricaţie: 2001 Culoare: Auriu Vopsea metalizată: da Caroserie: Sedan Număr uşi: 5 uși Număr de locuri: 5 locuri Înmatriculare: Înmatricutată RO Transmisie: Manuală Tracţiune: Tracțiune spate
Dotări
ABS Aer condiţionat Airbag Alarmă Carte service Comenzi pe volan Computer de bord Pilot automat ESP Geamuri electrice Închidere centralizată Jante de aliaj Oglinzi electrice Proiectoare de ceață Radio / CD Servodirecţie Tapiţerie piele Trapă
Data actualizării anunțului: 11 Oct 2017, 15:05
1877
vizualizări