Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Mercedes CL 500 500 2008

8000
Masina este impecabila, pentru oameni pretentiosi. Extra Full, model deosebit.
Motor 5.5 benzina cutie de viteze automata 7G Tronic. Cutia schimba perfect. Motorul trage ca din fabrica.
Este inmatriculata pe Bulgaria pe persoana fizica. Asigurare foarte mica, ce nu creste de la an la an. Acte valabile pana in luna a 11-a 2019.
Masina nu are nici un fel de problema technica sau estetica. Interiorul este impecabil deoarece a fost extrem de bine ingrijit.
La fiecare problema reala gasita la masina scadem 500 euro din pretul ei. 
Nu sunati decat daca va doriti o masina impecabila in care nu aveti de investit nici macar 10 lei. 
Masina a fost tinuta numai in garaj, astfel ca la exterior arata foarte bine avand in vedere anul fabricatiei, cat si faptul ca vopseaua este originala.
Pe scurt, trebuie vazuta pentru a intelege starea in care se afla si cat de mult isi merita pretul.
Pretul este unul onest, reflecta practic pretul unei masini de aceasta clasa, fara accident + efortul personal si grija care s-a avut de masina.
Masina se vinde din motive financiare. Pretul afisat este doar pentru bani si este negociabil. La variante masina o calculez in 9 mii. 
Eventual unele variante auto ieftine cu o masina de 1 mie maxim 2 mii euro cu care sa ma plimb + diferenta de bani 7 mii. 
Mai multe detalii la telefon zilnic in intervalul orar 12:00-24:00. 
Motorizare
Versiune motor: 500 Cilindree (cm3): 5500 Putere motor (CP): 380 Kilometraj: 113000 Norma euro: Euro 4 Combustibil: Benzină
Date vehicul
An fabricaţie: 2008 Culoare: Argintiu Vopsea metalizată: da Caroserie: Coupe Număr uşi: 2 uși Număr de locuri: 4 locuri Înmatriculare: Înmatriculată în străinătate Transmisie: Automată Tracţiune: Tracțiune spate
Dotări
ABS Aer condiţionat Airbag Alarmă Carte service Comenzi pe volan Computer de bord Control tracţiune Pilot automat EDS ESP Faruri xenon Geamuri electrice GPS / navigatie Isofix Încălzire auxiliară Închidere centralizată Jante de aliaj Oglinzi electrice Proiectoare de ceață Radio / CD Scaune încălzite Senzori de parcare Servodirecţie Tapiţerie piele Trapă
Data actualizării anunțului: 17 Mar 2019, 15:21
417
vizualizări