Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Mercedes E 240 2600 2006

6000

Inainte de a va pierde vremea cu restul de informatii, trebuie mentionat ca aceasta este o masina intretinuta, pe care o veti achizitiona daca o doriti pentru uz propriu.
Nu vand o masina care s-a dat din mana in mana si carpita, ci o masina care a trecut doar pe la 4 persoane din fabrica pana la mine si toti am intretinut-o vreme de cativa ani fiecare.

NU GASESTI NIMIC MAI BUN PE PIATA LA BANII ASTIA! Poti cumpara una mai ieftina si sa investesti ulterior in ea, pana te saturi.

Iata cateva detalii:


Model: E240 Classic
Pret: 6000 EURO (Fara schimburi)
Capacitate: 2600 cc (Impozit 850 Lei/an)
Combustibil: Benzina + GPL
Consum: 15% GPL (echivalentul a 7% benzina)
Tractiune: Spate
Transmisie (cutie): Automata + triptronic
Scaune: reglabile electric si incalzite pe fata
Senzori: ploaie, lumini, parcare
Oglinzi electrice si incalzite
... si cam toate optiunile standard pe care le are aceasta masina (ABS, SBC, ESP, servo frana si directie, directie asistata electronic... etc )
Folii: Are folii AUTORIZATE speciale care opresc pana la 85% razele ultraviolete, atat pe spate cat si pe fata. Pe fata are niste folii foarte speciale care nu lasa sa treaca caldura, dar nici nu intuneca.

NU ACCEPT SCHIMBURI si nici negocieri.
Daca va ganditi ca veniti sa vedeti masina si abordati o atitudine aroganta si cautati cusur pentru a reduce pretul, nu e cazul sa va pierdeti vremea.
Pretul este fix 6000 de euro! Masina nu este in stare perfecta, are totusi 12 ani vechime, dar s-a investit continua in ea si este intr-o stare mult mai buna decat majoritatea care sunt la vanzare.

Recent am schimbat la ea:
amortizoare spate
Pompa de SBC (un lucru vital la aceste masini)
Cateva chestii pe la articulatii
Altelnator
rolele de la agregate si cureaua
tampoane motor si cutie
faruri
Revizia a fost facuta in urma cu mai putin de 1000km (filtre, uleiuri, discuri... etc)

Instalatia de GPL a costat 1200 de euro, este secventiala si inca este in garantie.

Masina este intr-o stare exceptionala. Ca sa fie perfecta, mai necesita urmatoarele lucruri:
- O revizie GPL ca sa regleze din nou sondele ca au fost putin dereglate cand am schimbat pompa de SBC si am resetat calculatorul (probabil voi ajunge sa o fac eu pana o vand)
- Farurile ar mai trebui reglate putin sa se imbine capota perfect cu bara din fata (se inchide bine, e vorba doar de estetic)
- Placutele pe fata trebuiesc schimbate peste vreo 2000km
- O curatare de interior profesionala (nu dinaia de 15 lei ci de vreo 300)
- Un polish i-ar da un aspect si mai frumos
- doi pivoti pe fata (mai tin 3-4 mii de km, dar daca vrei sa fie perfecta...)

Masina se vinde cu certificat fiscal si se ofera cauciucuri de iarna RUNFLAT (poti merge cu ele total dezumflate) aproape noi si cauciucuri bune de vara.
Masina se poate vedea in Bucuresti in zona Unirii.

Motorizare
Versiune motor: 2600 Cilindree (cm3): 2598 Putere motor (CP): 240 Kilometraj: 209510 Norma euro: Euro 4 Combustibil: Benzină + GPL
Date vehicul
An fabricaţie: 2006 Culoare: Negru Vopsea metalizată: da Caroserie: Sedan Număr uşi: 4 uși Număr de locuri: 5 locuri Înmatriculare: Înmatricutată RO Transmisie: Automată Tracţiune: Tracțiune spate
Dotări
ABS Aer condiţionat Airbag Alarmă Comenzi pe volan Computer de bord Control tracţiune Pilot automat ESP Geamuri electrice Închidere centralizată Jante de aliaj Oglinzi electrice Proiectoare de ceață Radio / CD Scaune încălzite Senzori de parcare Servodirecţie Tapiţerie piele
Data actualizării anunțului: 13 Mai 2018, 18:26
391
vizualizări