Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Toyota Avensis T25 ADT(EC) 2008

5620
Primul proprietar, masina intretinuta numai la service-ul Toyota. E ingrijita, cea mai mare parte din kilometraj a fost facuta extra-urban, nu a fost "hartanita" prin toate gropile.
Desi este din 2008, se comporta impecabil. Consumul este foarte scazut: aprox. 7l/100km in oras, 4,5-5l/100km in afara orasului.
Nu s-a fumat in masina, tapiteria prezinta urme normale de uzura la usi, in rest este impecabila. Scaunele si bancheta au urmele normale de uzura - nu prezinta pete de bautura sau mancare.
Dupa cum se poate vedea si in poze, este spatioasa cu multe spatii de depozitare: cotiera dubla, nisa cu capac dupa schimbator, nisa cu capac pe bord, portbagaj extrem de incapator.
 
Defecte: o mica bucatica de piele desprinsa de pe manerul usii (se poate lipi la loc, fara probleme); capacul nisei de pe bord este slabit si nu il mai tine deschis (nu m-a jenat foarte mult la utilizare).
 
Extra: motorul a fost inlocuit de Toyota la 70.000km cu unul nou. A "crapat" din senin - explicatia a fost ca transa respectiva de masini a avut "scapari" din fabrica si s-au grabit sa monteze fara costuri cel mai recent model de motor la acea vreme (acum 3 ani). 
 
Toate reviziile au fost facut la Toyota, cu piese originale, fapt care se revede si in fiabilitatea masini. Conduita la drum este excelenta, usor de manevrat cu un confort ridicat.
 
Pentru clientii interesati, putem merge la orice service pentru a primi o parere obiectiva si cu expertiza.
Vizionarea si testarea masinii se face in zona Unirii. Daca nu pot raspunde, revin cu un apel.
Motorizare
Versiune motor: T25 ADT(EC) Cilindree (cm3): 1993 Putere motor (CP): 130 Kilometraj: 136946 Norma euro: Euro 3 Combustibil: Motorină
Date vehicul
An fabricaţie: 2008 Culoare: Verde Vopsea metalizată: da Caroserie: Sedan Număr uşi: 5 uși Număr de locuri: 5 locuri Înmatriculare: Înmatricutată RO Transmisie: Manuală Tracţiune: Tracțiune faţă
Dotări
ABS Aer condiţionat Airbag Alarmă Carte service Comenzi pe volan Computer de bord ESP Geamuri electrice Încălzire auxiliară Închidere centralizată Jante de aliaj Oglinzi electrice Proiectoare de ceață Radio / CD Senzori de parcare Servodirecţie
Data actualizării anunțului: 09 Mar 2017, 15:21
275
vizualizări