Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

VW Multivan 2.5 benz syncro blocant 1994

6500
Sunt PROPRIETAR, nu samsar - . Vand VW TRANSPORTER T4 MULTIVAN Syncro - cu BLOCANT pe axa spate (foarte important in off road).

MODEL RAR - Full, are toate optiunile de la vremea aceea, chair si azi are multe peste auto actuale.

T4 este unul dintre cele mai rezistente modele de masini, preferat de majoritatea celor care fac transport de persoane sau marfa, spre deosebire de T5. Cautati pe forumuri daca nu credeti.

---- Descrierea ce urmeaza este pentru pasionati si cine are timp de citit. ---

Fabricatie 1994.

SYNCRO -este 2x4 cu tractiune fata care la nevoie cupleaza automat si axa spate printr-un vascocuplaj inteligent, ca un diferential central. 
Cand rotile fata patineaza, acesta se blocheaza si distribuie tractiunea si catre spate, in functie de cat de alunecos e terenul. "Lipeste" masina mult mai bine pe sosea in curbe sau pe zapada.

BLOCANTUL satelitilor spate - se face manual si este un avantaj foarte important in offroad. Cand se blocheaza, ambele roti de pe spate se invart indiferent de aderenta.
Spre exemplu: cam toate Suv-urile actuale nu au si blocant spate, doar central. Fara blocant spate, acestea pot ramane impotmolite atunci cand o roata fata si una spate pierd aderenta.

Motor benzina 2,5 L - (consum benzina real: 9-10 ext / 16-17 oras). Se poate monta butelie Gpl sub masina cu 6-700eur pt reducerea consumului la 60% (echivaland in benzina).

Putere 81kw / 110 cp - se "infige" destul de bine pt gabaritul ei.

Aer Conditionat manual ( nu climatronic care se strica mai des si costa mult). Fata de modelele simple de Transporter la care AC nu face fata si in spate, acesta are in plus o alta unitate de suflat AC si grile de ventilatie in tavan.

Incalzire auxiliara (denumit generic webasto sau sirocou) pentru aerul din habitaclu - consum mult mai mic de combustibil decat cu motorul pornit- pentru incalzirea in stationare.

Scaune fata incalzite electric.
Oglinzi electrice.
Geamuri electrice fata si glisante spate (nu toate au).
Usa glisanta ofera acces chiar si in parcarile aglomerate.
Usa de la hayon se deschide in sus, ofera protectie si pe timp de ploaie.
Spalator de faruri. 

7 locuri.
Bancheta spate extensibila ce se poate face pat.
Masa rabatabila pe mijloc.
La nevoie, toate scaunele si bancheta se pot scoate rapid (sistem click), ramanand un spatiu imens pt transport marfa (2,6x1,6x1,2 m).

Dimensiuni exteriore:
- lungime: 4,7m - cat un auto de teren sau orice alta berlina / break  , se parcheaza usor si in oras.
- model cu bot scurt (short nose) si spate scurt - avantaje ce ii maresc unghiurile de atac si degajare la urcari/coborari - fata de cel cu facelift sau lung.
- model scurt (swb) cu ampatament de 2,92m -ca cel al masinilor de teren lwb (Patrol, Pajero, etc ) - riscul de suspendare este mai mic fata de cele lungi.
- latime: 1,84m - cat orice masina de oras, se strecoara usor prin aglomeratie sau stradutele inguste din Europa(gen Italia).
- inaltime: 1,93m - intra in toate parcarile subterane.
- garda la sol mare - se poate regla inaltimea pe fata din bara de torsiune. Pentru cine doreste, prin adaugarea unor perne de aer la arcurile spate, s-ar putea regla si garda spate.

Jante BBS modulare de aliaj 17"- originale Passat.
Cauciucuri M+S de iarna Hankook Icebear w300 225/55 R17.
ABS. Servo.

Carlig tractare original Vw.

290.000 km - nu este mult pt un T4, a fost servisat la timp cu consumabile de calitate.
Fiind un model pe benzina si pentru calatorii cu familia, nu a fost forjat precum cele diesel sau cele speciale de transport calatori si marfa, desi sunt foarte rezistente, unele ajungand si la 2 milioane de km.

Este ideala pt cei pasionati de pescuit, vanatoare, calatorii lungi sau off road, iesiri in natura.

ITP valabil 06.2018. Consumabile si piese schimbate recent (1000eur).

Am pus-o de vanzare pentru ca vreau sa iau acelasi model, dar camper.
Intre timp voi investi in ea pana se vinde, deci pretul va creste in functie de ce adaug.

Se poate viziona in Cernica (IF).

# sincro, 4x4, 4 motion, blocare sateliti, blocant, mk4, T4, T5, caravelle / doca / doka, Gaz
Motorizare
Versiune motor: 2.5 benz syncro blocant Cilindree (cm3): 2461 Putere motor (CP): 110 Kilometraj: 290000 Norma euro: Euro 2 Combustibil: Benzină
Date vehicul
An fabricaţie: 1994 Culoare: Gri Vopsea metalizată: da Caroserie: Van / Microbuz Număr uşi: 4 uși Număr de locuri: 7 locuri Înmatriculare: Înmatricutată RO Transmisie: Manuală Tracţiune: Tracțiune integrală
Dotări
ABS Aer condiţionat Airbag Carlig remorcare Geamuri electrice Încălzire auxiliară Jante de aliaj Oglinzi electrice Proiectoare de ceață Radio / CD Scaune încălzite Senzori de parcare Servodirecţie Trapă
Data actualizării anunțului: 18 Dec 2017, 23:39
225
vizualizări