Modulator Bluetooth 5.0 Baseus Enjoy Car LED Wireless 2 x USB / Mufă Jack 3,5 mm Încărcător MP3 Bluetooth 5.0 3.4A Negru CCLH-01

120 Lei


Modulator Bluetooth 5.0 Baseus Enjoy Car LED Wireless 2 x USB / Mufă Jack 3,5 mm Încărcător MP3 Bluetooth 5.0 3.4A Negru CCLH-01



Descriere:
Baseus Enjoy Car LED Wireless 2x USB / mufă de 3,5 mm Încărcător MP3 Bluetooth 5.0 3.4A (CCLH-01)
Transmițătorul FM este un element pe care ar trebui să-l iei cu tine dacă pleci într-o călătorie. Mai ales că servește și ca încărcător rapid, similar acestui produs. Puteți încărca simultan două dispozitive din porturile USB și puteți asculta melodii MP3 trimise de pe smartphone prin Bluetooth. Acest dispozitiv mic, dar versatil, este alimentat de la priza brichetei. Se potrivește cu orice cutie auto, astfel încât să vă puteți echipa mașina cu ea. Transmițătorul este compatibil cu orice echipament care acceptă Bluetooth. Tastele funcționale la îndemână și un ecran mare fac utilizarea foarte ușoară și intuitivă.


Specificație :
Marca: Baseus
Tip: transmițător FM cu încărcător
Număr de porturi USB: 2
Tensiune de intrare: 12-24 V
Putere totală de ieșire USB: 5 V/3,4 A
Putere nominală de ieșire: 17 W (max. 5 V/3,4 A)
USB1: 5 V/1 A USB2 5 V/2,4 A
Versiunea Bluetooth: 5.0
Frecvența FM: 87,5–108,0 MHz


Conținutul setului:
1 x transmițător FM cu încărcător USB


Caracteristici majore:
Alimentați cu energie de la priza de brichetă
Încărcare simultană a două dispozitive
Compatibilitate largă
Gamă largă de frecvență FM
Taste funcționale la îndemână
Ecran mare
Iluminare de fundal colorată


Calitatea perfectă a muzicii în călătorii
Dacă nu vă puteți imagina conducerea fără muzică, acum o puteți face într-un confort excepțional. Transmițătorul FM permite trimiterea de piese MP3 direct de pe smartphone sau alt dispozitiv care acceptă Bluetooth. Nu aveți nevoie de cablu, tot ce trebuie să faceți este să asociați transmițătorul cu telefonul mobil.


Încărcare rapidă a două dispozitive simultan
Datorita incarcatorului alimentat de la priza pentru bricheta, puteti incarca simultan doua dispozitive alimentate de la portul USB. De asemenea, puteți asculta muzică și puteți furniza energie smartphone-ului, tabletei, unității GPS și altor echipamente simultan.


Utilizare convenabilă
Transmițătorul este echipat cu taste funcționale care asigură o utilizare ușoară și intuitivă. Puteți controla dispozitivul chiar și atunci când conduceți o mașină, fără a vă pierde concentrarea pe drum.


Cod: CCLH-01


Producator: Baseus

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 21 Mar 2024, 05:01
17
vizualizări