Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Tetiere AUTO CU DVD PNI HM700A G GRI Dvd Usb Sd PLAYER Divx HUSA ANTIFURT Jocuri Modulator Fm

549 Lei

Tetiera PNI-HD700A poate fi folosita pe orice sistem de DVD player, sunt compatibile si cu sistemele de navigatie universale si dedicate. Va ajuta sa urmariti filmele dorite care ruleaza de pe un DVD player, USB sau SD card daca va aflati pe bancheta din spate. In acelasi timp puteti folosi tetiera ca si DVD player, acest produs are incorporat o unitate de DVD player incorporat. Mai mult tetiera are posibilitatea de a rula fisiere direct de pe SD card sau stick USB. Pentru cei care doresc si divertisment tetiera PNI-HD700A are inclus un CD cu jocuri pe 32 biti si un joystick pentru a face calatoriile mai placute.



Tetierele cu DVD PNI-HD700A au tot ce v-ati putea dori : player MP3, MP4, CD, DVD, telecomanda, joystick-uri pentru jocuri, ecran TFT de 7", facand deplasarile cu masina mai placute atat pentru dumneavoastra cat si pentru copii!!!

Cu acest tetiere, noua era a divertismentului in masina a inceput !!! Uimiti-va familia si prietenii !!! Pasagerii / copiii din spate se vor bucura din plin de orice calatorie cu masina fara ca dvs. sa mai fiti deranjat Este cea mai simpla solutie, ca parintii sa aibe copiii complet linistiti pe parcursul oricarei calatorii cu automobilul!!


*Modulator FM: (transmiterea sunetului wireless fara cabluri de legatura din tetiera DVD in orice casetofon sau MP3 de masina cu radio si vei auzi sunetu in boxele masini sau in casti cu radio)
*IR : (transmiterea sunetului wireless fara cabluri de legatura din tetiera DVD in orice casti cu IR)


*Suporta carduri pana la 8 GB si ruleaza direct de pe card sau USB: DIVX / MP4 / MP3 / JPG. Aceasta tetiera ofera flexibilitatea de a fi instalata pe orice tip de automobil gratie braturilor reglabile iar modul de realizare a tetierei, ecranul perfect integrat, va aduce un plus look-ului automobilului dvs. Modul de instalare este extrem de simplu, doar inlocuiti tetiera dvs. cu aceasta!!!

Caracteristici:

* Lentila citire dvd SONY
* Ecran: 7" LCD SHARP 16:9
* Rezolutie HD(High Definition) 800x480
* Tip format: MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/DVCD/CD/CDG/WMA/JPEG
* Porturi output: Audio (stereo), Video (AV), port pentru jocuri, port USB, MS/MMC/SD CARD* Conexiune RCA: 1 intrare video, 1 intrare audio stereo, 1 iesire video, 1 iesire audio stereo
* Port SD/MMC/MS
* Port USB
* Boxe incorporat* Suporta Joystick-uri pentru a te bucura de jocurile de pe CD
* Suporta casti cu infrarosu
* Functia de FM Transmitter
* Sistem Video: PAL/NTSC/Auto
* Alimentare: 12V DC/1.5A
* Consum putere: 9W
* Greutate: 1,7 Kg
* Dimensiuni: (L)220mmX(H)290mmX(A)130mm (fara bratele de prindere)* Distanta intre bratele de prindere: 110 mm. 190 mm.
* Material: piele ecologica
* Poate veni in urmatoarele varite: negru, gri si crem.


-POSIBILITATE ATASARE TUNER TV DIGITAL DVB-T HD - Receptia Posturilor TV Digital in mers.


Pachetul contine:


- tetiera PNI-HD700A cu DVD player
- cablu alimentare cu 3 mufa RCA
- cablu conectare monitor suplimentare cu 3 mufe RCA 1.5m
- suporti reglabili x 2
- 8 adaptoare plastic tetiera
- telecomanda
- joystick fara fir
- CD cu jocuri 32 biti
- manual de utilizare

*ACCESORII OPTIONALE:


-TV TUNER DIGITAL DVB-T HD( POSTURI TV DIGITALE IN MERS!) - 550 LEI

-CASTI STEREO WIRELESS CU IR SI FM - 50 LEI



OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRACOST CU PERSONAL CALIFICAT IN BUCURESTI, ARAD, BRASOV, BAIA-MARE, BISTRITA, BRAILA, BUZAU, BOTOSANI, BACAU, CONSTANTA, CRAIOVA, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCSANI, GALATI, IASI, LUGOJ, ORADEA, PITESTI, PIATRA-NEAMT, PETROSANI, PLOIESTI, RM VALCEA, ORADEA, TARGOVISTE, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TURDA, TIMISOARA, TARGU-MURES, VASLUI

Puteti comanda aparatul in deplina siguranta on line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii produsului!!!

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
BMW Seria 3 E36
BMW Seria 3 E46
BMW Seria 3 E90
BMW Seria 5 E39
BMW X1
BMW X3 E83
BMW X5 E53
VW Golf 5
VW Passat B6
VW Tiguan
Data actualizării anunțului: 28 Apr 2021, 08:21
5040
vizualizări