Service Montaj Reparatii Depanare Navigatie Auto Navigatii Aftermarket Android

300 Lei
Service Reparatii Navigatie Auto Navigatii Aftermarket Android Win CE

Cu o experienta de peste 10 ani in vanzarea si depanarea navigatiilor auto, va oferim servicii de service, montare-demontare, reparatii, depanare, update si upgrade hardware si software.

Depanam platformele DualCore, QuadCore, SixCore, OctaCore, RockChip, AllWinner Intel {px3, px30, px5, px6, t3, t8, a9, r16, mtcb, mtcd, mtce, topway, etc.}

Executam inclusiv Reballing si inlocuirea procesoarelor BGA.
La final instalam GRATUIT harti 2019 si actualizarie de software!

Asiguram servicii de reparatie / depanare pentru oricare tip de navigatie auto aftermarket (inclusiv China/ Aliexpress) cu sistem de operare Android sau Win CE.

Nu reparam navigatii originale, din fabrica!

Cum se procedeaza:

1. Ne contactati telefonic la numarul afisat pe site si detaliati pe scurt problema aparatului. Vi se va comunica un pret estimativ de reparatie. Daca sunteti de acord cu pretul estimativ, va vom trimite adresa noastra unde trebuie sa va prezentati cu produsul sau unde sa-l trimiteti prin curier.

2. Dupa ce produsul ajunge in posesia noastra, se face o diagnosticare amanuntita si clientul va fi instiintat asupra pretului final de reparative, care poate fi mai mic sau mai mare decat pretul estimat anterior, in functie de complexitatea lucrarii si a pieselor necesare.

3. Daca primim accordul dumneavoastra, produsul va fi reparat, testat, si trimis inapoi prin curier sau veti fi invitat sa-l ridicati personal.

4. Asiguram testare la predarea produsului, cu exceptia cazurilor in care se trimite prin curier rapid.

5. Nu se percep taxe de constatare / diagnosticare indiferent de situatie.

6. Nu sunt incluse in costurile de reparatie costurile legate de:
• manopera ce presupune montarea si demontarea unitatii de pe masina clientului - aceasta se poate face contracost la sediul nostru din Bucuresti sau la partenerii nostrii de montaj din tara
• costurile de transport prin curier

7. Reparatiile nu se executa pe loc, ci de pe o zi pe alta, in rare cazuri 2-3 zile iar in functie de diagnostic, din motive de siguranta, aparatul poate fi tinut in teste intre 24 si 48 ore.

GARANTIE LA REPARATIE

30 zile din ziua in care ati ridicat sau ati intrat in posesia produsului.
Oferim garantie DOAR daca produsul reparat este montat de noi sau de catre o firma de specialitate! Garantia este acordata doar pentru interventia pentru care s-a facut incasarea. Acopera manopera aferenta si piesele schimbate. Alte componente sau subansamble asupra carora nu s-a intervenit, nu sunt acoperite de garantie.

Tarife estimative:

Pret minim pentru reparatie indiferent de marca, model = 300LEI
Pret (cand este cazul) pentru demontare/montare aparat pe masina 100lei
Pret inlocuire touchscreen circa 400lei
Pret inlocuire display circa 400lei
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Audi A4 B8
BMW Seria 3 E90
BMW Seria 5 E60
Dacia Duster
Dacia Logan
VW Golf 5
VW Passat B6
VW Touareg
Data actualizării anunțului: 19 Ian 2022, 22:10
1922
vizualizări