Navigatie dedicata BMW X3 2004-2012 E-083 Octa Core cu Android Radio Bluetooth Internet GPS WIFI DSP 4+64GB 4G

2699.1 Lei

• Compatibil cu Bmw X3 E83 2004-2012


 

• Conector dedicat pentru integrarea comenzilor de pe volan. Daca doriti sa pastrati setari ale masinii si informatii precum si daca masina are ampificator pe ibus aveti nevoie de adaptorul BMW-IBUS suplimentar


Sistem premium de navigație dedicată

Platforma Lenovo este o platformă premium de navigație dedicată auto creată pentru a satisface cele mai exigente nevoi. Vă prezentăm platforma Lenovo actualizată și îmbunătațită!

Specificații tehnice de top

Platforma de navigație dedicată Lenovo are cele mai bune specificații tehnice: sistem de operare Android 10, procesor Qualcomm Snapdragon 450 8-Core 1.8GHz, 4GB memorie RAM și 64GB memorie ROM. Actualizarea procesorului Qualcomm aduce o performanță îmbunătățită cu un procent de peste 60%! 

Ecran QLED cu o imagine perfectă

Ecranul tactil QLED reflectă culori bogate si vibrante, realiste. Ecranul QLED are o sensibilitate mai crescută la atingere, nu reflectă lumina soarelui și nu păstrează amprentele la atingere. Efect de afișare îmbunătățit la un procent mai mare de 50%! Rezoluția ecranului este de 1280x720px

Interfață prietenoasă și ușor de utilizat

Cu un meniu în limba română, interfață navigației este intuitivă și usor de utilizat!

Modul radio încorporat cu RDS

Funcție FM/AM cu semnal puternic, datorită receptorului foarte sensibil la semnale digitale. 


Procesosr de sunet DTS

Cel mai avansat procesor de sunet digital, cu o capacitate puternica de decodare. Calitatea sunetului clar și detaliile perfecte fac ca bassul sa fie bogat și plin. Thenologia de îmbunătățire a sunetului multicanal oferă o calitate a sunetului excepțională și permite o gamă largă de setări. 

Redare audio video de pe USB

Reda imagini video de înaltă calitate la rezoluție Full HD 1280x720px și fișiere audio de pe USB

Conectivitate 4G și WiFi

Slotul SIM pentru cartelă 4G și modulul WiFi încorporat vă permite să navigatie pe internet oriunde și oricând. Numeroase aplicații pot fi descărcate  din magazinul Google. 


Sistem Bluetooth și A2DP integrat

Modulul Bluetooth încorporat permite apeluri hands-free și acces la agenda telefonică și sincronizarea acesteia cu dispozitivul. Deasemenea vă permite să ascultați muzica preferată de pe telefon prin A2DP.

Carplay și Android Auto

Cu aplicația Z-Link aveți o modalitate mai inteligentă și mai sigură de a folosi telefonul în mașină, fapt care vă permite să vă mențineți atenția șa drum. Puteți conecta dispozitivul iOS prin Carplay și dispozitivele Android prin AndroidAuto ceea ce vă permite oglindirea ecranului telefonului mobil, obtinerea indicațiilor de orientare pas cu pas, efectuarea apelurilor.  Puteți primi și trimite mesaje vocale, puteți asculta muzică și multe altele. 

Sistem de navigație

Modul GPS cu semnal clar și puternic permite chiar și navigarea offline. Aplicații de navigație precum Waze, Google Maps pot fi descărcate cu ușurință din magazinul Google. 

Suportă cameră 360° (opțional)

Permite conectarea unui sistem special de cameră 360° dedicat modelelor de navigatie cu ecran mare pe care îi puteți achiziționa de aici (vezi produsul)


Intrare USB pentru cameră DVR

Aparatul multimedia are o intrare USB pentru conectarea unei camere DVR 


Intrare cameră marșarier

Un ajutor excelent la parcare - sistemul multimedia are intrare pentru cameră spate analogic PAL/NTSC și AHD 720P/1080P

Funcție SplitScreen

Această funcție permite afișarea concomitentă a două aplicații pe ecranul navigație. 

Aceasta este o platformă premium de navigație dedicată, recomandată iubitorilor de multimedia, internet și Android și nerecomandată celor pentru care radio-ul este principala sursă audio.

Imagini cu unitatea instalata pe masina: 


Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
BMW X3 E83
Data actualizării anunțului: 02 Iun 2023, 15:31
2
vizualizări