DVR auto Xblitz Trust Full HD, unghi de filmare 170gr

499 Lei

DVR auto Xblitz Trust Full HD, unghi de filmare 170gr

Descriere:

Datorita utilizarii tehnologiei moderne de super condensatori si solutii optice avansate, camera Xblitz Trust este un dispozitiv care inspira incredere. Obiectivul camerei este echipat cu un set de sase lentile si un filtru polarizat. Acest lucru ofera o calitate a imaginii de neegalat in toate conditiile. Datorita carcasei compacte, camera nu limiteaza campul de vizualizare al soferului.

 
                                  

Calitate FULL HD

Camera Xblitz Trust captureaza imagini in calitate FULL HD, folosind senzorul Sony IMX323. Un control suplimentar asupra calitatii imaginii este permis datorita functiei HDR (High Dynamic Range.

Lentile WIDE + Filtru polarizat

Obiectivul camerei DVR Xblitz Trust inregistreaza imagini cu un unghi de filmare de 170 °. Acesta este un unghi mult mai mare decat al celorlalte camere auto. Camera Xblitz Trust este echipata, de asemenea, cu un filtru de polarizare care va permite sa eliminati luminile de orbire de pe geamurile altor vehicule si va ofera o mai usoara identificare a soferului.

 
                                    

Pornire automata

Camera a fost automatizata pentru pornirea si oprirea inregistrarii fara interventia conducatorului auto. Dupa conectarea camerei Xblitz Trust la bricheta masinii, inregistrarea va incepe automat dupa cuplare si se va opri cateva secunde dupa oprirea acesteia.

 

Xblitz Trust obtine un sistem inovator de alimentare interna, bazat pe condensatoare super-incorporate, care sustin in mod stabil operatiile camerei in modul de lucru final.

Condensatoarele au o durata de viata mult mai mare decat orice baterie conventionala de alimentare. Acestea se comporta foarte bine la temperaturi ridicate sau scazute. Camera Trust este primul produs de la Xblitz de acest tip, unde a fost aplicat sistemul modern de condensatoare.

 
                                    

Camera este echipata cu un afisaj lizibil de 1,5 ", care va permite sa vizualizati inregistrarea in timp real, si sa rasfoiti fisierele arhivate.

Porturile mini HDMI si mini USB sunt amplasate pe lateralele camerei, oferind un acees rapid.

 

Senzor G

Functia senzor G este responsabila pentru salvarea datelor cheie in momentul coliziunii sau a franarii bruste. Aparatul va bloca automat fisierele video (din intervalul cel mai apropiat) care nu vor fi suprascrise.

 
                                      

Xblitz Trust are un microfon incorporat si un difuzor - datorita caruia este posibila inregistrarea sunetului din interiorul masinii. Aceasta ar putea reprezenta o documentatie suplimentara a situatiei traficului. Functia de inregistrare audio poate fi oprita din meniului camerei.

 

Caracteristici tehnice:                

Model: Xblitz Trust
Procesor: NTK 96658
Senzor: Sony IMX323
Ecran: 1.5 "
Unghiul de vizualizare: 170 °
Obiectiv: 6G
G-Senzor
HDR
Rezolutie video: max. 1920x1080p
Formatul fisierului: * .MP4
Filtru: Polarizat
Card de memorie: MicroSD de pana la 128 GB clasa 10 ( nu este inclus)
Porturi: mini HDMI, mini USB
Inregistrarea cu bucla
Audio: microfon / difuzor incorporat
Alimentare: USB 5V / 1,5A
Pachetul contine:
Camera auto Xblitz Trust
Filtru polarizator
Incarcator de masina
Manual de utilizare
Cablu USB
Ventuza de fixare
Cititor de carduri de memorie microSD

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Sep 2021, 09:01
11
vizualizări