Navigatie dedicata VW Touareg 2004-2011 B-042 2+32 GB Android Auto Apple CarPlay Internet Youtube Navigatie Radio USB

1499 Lei

Sistem premium de navigație dedicată

• Compatibil cu Vw Touareg 2002-2011 

• Conector dedicat pentru integrarea comenzilor de pe volanLimitari

Nu e compatibil cu masinile cu sistem audio de fabrica Dynaudio

La comenzile de pe volan nu preia piesa urmatoare si piesa predecesoare pentru Touareg

Navigație dedicată cu Android, cu funcție CarPlay și Android Auto integrate


Cu sistem de operare Android 10, procesor 4-Core, hard disc de 32 GB și memorie RAM de 2 GB oferă o experiență funcțională

Extrem de ușor de folosit datorită meniului intuitiv și a interfeței prietenoase care fac sistemul multimedia ușor de manevrat.


Funcție CarPlay și Android Auto. Permite conectarea dispozitivelor cu iOS wired și wireless și a dispozitivelor cu Android prin cablu


Sistemul Bluetooth integrat cu microfon extern permite efectuarea de apeluri hands-free, accesul la agenda telefonică și sincronizarea acesteia cu dispozitivul. Poți asculta muzica preferată de pe telefon direct pe navigație prin A2DP


Modul radio cu semnal puternic și funcție FM/AM, redare audio foarte bunăEcran capacitiv LED multi-touch cu o sensibilitate excelentă. Timp de răspuns mic, operațiune dintr-un singur pas. Ecranul răspunde îndată la orice punct, rând sau trager.Bucură-te de WiFi integrat. Te poți conecta la internet, poți folosi aplicații de comunicare, e-mail, fax, mobile office, conferințe download jocuri și aplicații.Redare multimedia de pe USB. Permite redarea de muzică și fișiere multimedia. Ai muzica ta preferată, clipurile video și pozele favorite oriunde și oricând. Redă imagini Full HD.

 
Sistem de parcare inteligent. Intrare de cameră marșarier, inclusiv camera AHD. Percepția precisă a drumlui din spate, întoarcere la fel de confortabilă precum înaintarea, mai sigură și mai convenabilă. 

Configurare inteligentă: la comutarea în marșarier, sistemul va cupla automat camera de spate pentru suport total la parcare. (camera nu este inclusă!)


Modul GPS de înaltă precizie, recepțioare rapidă și stabilă a semnalului, pornire în doar o secundă. Navigare inteligentă prin intermediul asistenței vocale, care te ajută să conduci mai în siguranță. Trafic în timp real, oriunde și oricând, inclusiv prin aplicații de tip Waze si Google Maps.

Funcția SplitScreen îți permite să afișezi concomitent 2 aplicații diferite pe ecranul navigației. 
Fast Boot - pornire rapidă, fără să aștepți

Imagini cu unitatea instalata pe masina: 


Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
VW Touareg
Data actualizării anunțului: 15 Nov 2022, 23:01
0
vizualizări