Odorizant cu Difuzor de Parfum Portabil cu Ioni Negativi

701 Lei
Cod: PRFTYPEC

Intro


Stim ca viata este o calatorie si, uneori, drumul poate fi accidentat. Indiferent unde mergi, calatoria este la fel de importanta ca destinatia. Prin urmare, aceste parfumuri unice va ajuta sa promovați concentrarea, calmul si fericirea.

Portabil pentru a calatori cu tine oriunde. Nu limitati utilizarea sa doar la masina dvs. Indiferent daca este casa ta sau biroul tau, aduce parfumul oriunde.

Descriere


Acest difuzor inteligent de ioni negativi include o tableta de parfum (Misterious Orange) si o cutie delicata de ambalare.

Fabricat cu cele mai bune materii prime pentru a curea un parfum care dureaza. Utilizati 2 pana la 3 ore pe zi pentru o utilizare mai durabila, care poate ajuta sa dureze mai mult de 90 de zile.
Fiecare tableta este proiectata cu un cip inteligent AI de inalta tehnologie. Acesta este responsabil pentru ajustarea concentratiei si va difuza in mod regulat in loc de continuu. Acest lucru creeaza un miros mai uniform in loc sa fie coplesitor. In acelasi timp, poate reduce mirosul neplacut, mentinanad aerul placut. Fiecare tableta de aromoterapie are un capac detasabil. Cand puneti parfumul in aparatul de aromoterapie, trebuie sa indepartați capacul. Daca doriti sa schimbați aroma, puteti pune capacul si il puteti pune deoparte pentru alta data.

Puteti controla lumina de iluminare cu 7 optiuni diferite. Creați-va atmosfera preferata.

Pachetul Contine


Un difuzor de parfum cu o doza de parfum

Dimensiunile pachetului


Latime (cm): 25
Lungime (cm): 20
Inaltime (cm): 15
Greutate (kg): 1
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 24 Apr 2024, 10:48
1
vizualizări