Capac Ornament Grila Plastic Acumulator Baterie Carcasa Filtru Habitaclu Audi A4 B6 2001 – 2005 [C2009]

199.99 Lei

Va rugam CITITI ANUNTUL inainte de a ne contacta! Nu deranjati inutil pentru informatii care sunt prezentate deja in poze sau in descriere!

SDG Dezmembrari Galati vinde Capac Ornament Grila Plastic Acumulator Baterie Carcasa Filtru Habitaclu cod 0. Este pentru Audi fabricat între anii 2001 – 2005. Se prezinta in stare buna, conform cu pozele din anunt. Pretul afisat este pentru Capac Ornament Grila Plastic Acumulator Baterie Carcasa Filtru Habitaclu fara alte accesorii.

Fiecare piesa este insotita de certificat de garantie si de factura! Se livreaza in toata tara prin curier rapid (contra cost), livrarea se face in 24h - 48h. Comenzile plasate pana in ora 14:00 au prioritate si se vor procesa in ziua respectiva, cele dupa ora 14:00 se vor procesa in limita timpului disponibil.

Nu ne asumam raspunderea in privinta compatibilitatii! Produsele din pozele afișate sunt cu titlu de prezentare, produsele achiziționate pot diferi din punct de vedere al codurilor, și pot necesita o cosmetizare, pentru că pot fi prăfuite în urma depozitării.

Pentru comenzi, nu ezitati sa ne contactati pe whatsapp sau apel la numarele de telefon din anunt!

Ne gasiti in Galati, str. Grigore Ventura, nr. 2, incinta Comat, si pe site:

- Google Maps: SDG Dezmembrari Galati

- Waze: SDG Dezmembrari Galati

Cod piesă: SDG-M56846

Piesă auto compatibilă cu:
Audi A4 B6
Data actualizării anunțului: 23 Mai 2024, 05:33
19
vizualizări