Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Parasolare (perdele) Skoda

500 Lei
Parasolarele oferă acoperire ferestrelor din spate, ferestrele din spate (unde este cazul) și geamurile hayonului, care conferă atât protecția intimă și stil mașinii, cât și protecție de razele solare și razele ultraviolete.
Pot fi instalate în interiorul autovehiculului dvs. Skoda în doar câteva minute și pot fi îndepărtate la fel de ușor, oferindu-vă flexibilitatea pe care tocmai nu o obțineți cu geamurile colantate.
Pe lângă faptul că acționează ca un parasolar pentru a face o călătorie mai plăcută și confortabilă pentru copii și pasageri din spate, natura adaptată a nuanțelor le face și un accesoriu fantastic de styling. Nu numai aspectul dar mărește și siguranța autoturismului dvs. ascunzând eventualele elemente pe care le-ați lăsat pe scaunele din spate, indiferent dacă acestea sunt transportate la locul de muncă, cum ar fi un laptop sau dacă este noul dvs. cumpărare de la supermarket!
Geamurile din spate ale autovehiculului Skoda pot fi deschise , permițându-vă să obțineți o ventilație suplimentară în vehiculul dvs., păstrând încă lumina soarelui din ochii pasagerilor din spate.

Se potrivesc la Skoda Octavia 3 si Octavia 3 Face Lift.
Stare produs
Second hand / Fără factură / Fără garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Skoda Octavia
Skoda Octavia 3
Data actualizării anunțului: 07 Mai 2020, 12:20
20
vizualizări