Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Paravant FORD MONDEO an fabr. 2000-2007 (marca HEKO) Set fata si spate – 4 buc. AutoLux

229 Lei
Paravant FORD MONDEO an fabr. 2000-2007 (marca HEKO) Set fata si spate – 4 buc. AutoLux

Set paravant auto


Sunt confectionate din plexiglas rezistent stabilizat la razele ultraviolete.
Deflectoarele sunt de culoare fumurie pentru a oferi si protectie la soarele care bate din lateral.
Design special. Paravanturile au forma aerodinamica, se incadreaza perfect in profilul masinii.
Paravanturile marca Heko asigura vizibilitatea excelenta catre oglinzile laterale.
Montarea deflectoarelor de aer confera masinii un aspect mult mai atragator.
Aerisirea masinii este posibila chiar si cand ploua sau ninge. Dezaburirea geamurilor se realizeaza mult mai rapid, fara sa se creeze curent in habitaclu.
Pe parcursul calatoriilor mai scurte se recomanda coborarea usoara a geamurilor decat utilizarea instalatiei de climatizare. Astfel se obtine o reducere considerabila a consumului de combustibil, respectiv rularea la puterea maxima a motorului.
Cu ajutorul deflectoarelor de vant de la usile spate, chiar si copii sau pasagerii isi asigura aerul proaspat si natural.
Setul de paravanturi se livreaza cu kit de montaj. Instructiunile de montaj sunt desenate pas cu pas pe husa deflectoarelor.   
Pretul este pe Set.

Instructiuni de montaj a paravanturilor


 


- se coboara geamurile laterale
- se curata garniturile usilor in care paravanturile vor fi montate, cu un material textil sau prosop de hartie inbibate intr-o solutie de curatat
- se usuca cu un uscator de par sau se asteapta cateva minute pana se usuca natural
- daca garniturile sunt foate umede (dupa ploaie, ninsoare, ceata , roua sau bruma) se usuca cu atentie, cu ajutorul uscatorului de par sau a suflantei cu aer cald
- se dezlipesc foliile de protectie a benzilor adezive
- se introduce in locasul geamului partea din fata (dinspre oglinda) a paravantului, dupa care si partea din spate, in asa fel incat paravantul sa fie usor incordat catre exterior
- se apasa usor de marginea paravantului (partea care intra in profilul usii) treptat, incepand dinspre oglinda spre capatul paravantului


- dupa ce paravantul este introdus in garnitura usii, se verifica sa fie aseazata bine la locul lui. Se apasa de marginea introdusa in cheder. CU SIMT, pentru a se lipi benzile dublu adezive.


Din cauza diferentelor constuctive ale usilor, modalitatea de prindere poate fi diferita la anumite modele de masini. In general fixarea se face cu profile U. La cele care au garnitura usii prea ingusta ca profilele sa incapa se monteaza cu banda dubla adeziva.
In cazul in care paravanturile sunt livrate odata cu profile metalice U, ele vor fi introduse cu ajutorul unei surubelnite late in garnitura usii, cu pintenul catre interior. Locurile in care vor fi montate profilele U sunt indicate pe desenul livrat.
Geamul se va ridica de prima oara usor, in trepte, pentru ca paravanturile sa se aseze, urmarind totodata traectoria geamului. Pe parcursul ridicarii geamului paravantul se mai poate ajusta dupa cum geamul o cere.
In cazul in care la ridicare geamul strange, se recomanda ungerea garniturilor cu ulei siliconic sau spray de degripare. In aceste cazuri repetam urcarea si coborarea geamului manual (nu pe functie automata) ajutand totodata cu mana sa se inchida perfect. Pe parcursul utilizarii paravanturile se vor mai aseza.
Geamurile se vor mentine in pozitia ridicata min. 4 ore.
Pentru a asigura o aderenta buna, temperatura la care se monteaza trebuie sa fie peste 10 grade Celsius. Se va evita montarea paravanturilor la temperaturi scazute. Sticla acrilica este mai putin flexibila in stare inghetata.


 
Produse premimu pentru masini !Producator:HekoCod:HKO-15232
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Ford Mondeo
Data actualizării anunțului: 24 Feb 2024, 05:01
10
vizualizări