Parbriz Geam Sticla cu Senzor Ploaie Lumina Mercedes CLS C219 W219 Facelift 2004 - 2010 [C0243]

699.99 Lei

Va rugam CITITI ANUNTUL inainte de a ne contacta! Nu deranjati inutil pentru informatii care sunt prezentate deja in poze sau in descriere!

SDG Dezmembrari Galati vinde Parbriz Geam Sticla cu Senzor Ploaie Lumina cod 0. Este pentru Mercedes fabricat între anii 2004 - 2010. Se prezinta in stare buna, conform cu pozele din anunt. Pretul afisat este pentru Parbriz Geam Sticla cu Senzor Ploaie Lumina fara alte accesorii.

Fiecare piesa este insotita de certificat de garantie si de factura! Se livreaza in toata tara prin curier rapid (contra cost), livrarea se face in 24h - 48h. Comenzile plasate pana in ora 14:00 au prioritate si se vor procesa in ziua respectiva, cele dupa ora 14:00 se vor procesa in limita timpului disponibil.

Mentiune: Se trimite prin curier doar cu plata integral in avans, si pe raspunderea cumparatorului in ceea ce priveste transportul. Se ambaleaza corespunzator in burete, carton, polistiren, folie cu bule.

Nu ne asumam raspunderea in privinta compatibilitatii! Produsele din pozele afișate sunt cu titlu de prezentare, produsele achiziționate pot diferi din punct de vedere al codurilor, și pot necesita o cosmetizare, pentru că pot fi prăfuite în urma depozitării.

Pentru comenzi, nu ezitati sa ne contactati pe whatsapp sau apel la numarele de telefon din anunt!

Ne gasiti in Galati, str. Grigore Ventura, nr. 2, incinta Comat, si pe site:

- Google Maps: SDG Dezmembrari Galati

- Waze: SDG Dezmembrari Galati

Cod piesă: SDG-M51311

Piesă auto compatibilă cu:
Mercedes CLS W219
Data actualizării anunțului: 27 Iun 2024, 05:46
8
vizualizări