Centura Sofer Moto Cu Manere Pentru Pasager Oxford Rider Grips Pillion Grab Handles Negru OX740

229 Lei


Centura Sofer Moto Cu Manere Pentru Pasager Oxford Rider Grips Pillion Grab Handles Negru OX740



Descriere:
Pregătiți-vă un grand pentru pasagerul de astăzi.
Bicicletele accelerează mai repede, frânează mai tare și - cel puțin la capătul sportului pieței - oferă o cazare din ce în ce mai avară pentru pasageri.
Deci, cum să te agăți - în confort și siguranță? Oxford a aruncat o privire nouă asupra acestei provocări și a aplicat o atenție riguroasă obișnuită la detalii pentru a produce o soluție unică care face treaba și a fost testată independent pentru siguranță pentru liniște - Oxford RiderGrips.


Caracteristici cheie:
• Mânerele din cauciuc sunt poziționate atent pe șoldurile călărețului, ținând cont de confortul pilotului și al pasagerului și au o deschidere generoasă pentru mâini mari și mănuși căptușite.
• Sunt folosite două curele pentru a fixa mânerele la locul lor. Prima este o centură anti-scufundare cu cârlig și buclă, care oferă stabilitate la frânare. Al doilea este ținut pe loc de o cataramă, dar toată sarcina de accelerație este preluată de cureaua principală extrem de puternică.
• O plăcuță sculptată, respirabilă, cu spate din plasă în partea din față răspândește orice sarcină preluată de curea, iar suprafața sa cauciucată este prietenoasă cu rezervorul.
• Toate punctele portante sunt cusute steag pentru o rezistență maximă, iar firul folosit este de calitate marin pentru a preveni putrezirea dacă este lăsat umed și în cazul în care intră în contact cu apa sărată.
• Fiecare componentă a fost testată independent de rezistență până la 180 kg, ceea ce oferă o marjă confortabilă pentru evaluarea de 130 kg considerată necesară pentru produs la cele mai îndepărtate extreme posibile de utilizare.
• Cusături reflectorizante 3M ™ pentru o vizibilitate îmbunătățită pe timp de noapte.

• Instrucțiuni cuprinzătoare în mai multe limbi completează pachetul de siguranță.


Caracteristici:
Produsul este nou
Nume producator: CLIQR
Culoare: Negru


Cod: OX740


Producator: Oxford
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 11 Apr 2024, 05:39
0
vizualizări